Sale <die bitch> Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 (edited) valjda ce mandA i ekipa poceti da igraju... Edited July 24, 2005 by Sale <die bitch> krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0rtega Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 cek , koja je sad to ekipa ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 knd ili kuG krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HexeN Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 nije trz :)))) ekipa iz trezora se zove <VP> pa... bice zanimljivije, koliko sam ja shvatio: x3m fp kuG vs burtZ ... bice i eon-a, i VP-a, samo je pitanje u kojim postavama ce igrati.. ocekujem da ce se sve ustaliti negde pocetkom septembra... napravimo neki tor za ns ekipe... cisto da se vidi ko koliko vredi :) hfhfhf Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebitno Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 O retarda.Imate 100 godina,igrate jos CS.Uozbiljite se,studirajte,shetajte ribe,pravite decu,ceo zivot igrate CS.Nema vishe CS-a u NS.Sve je prslo od kada je izashao 1.6,klanovi su se raspali.Igraonice se zatvaraju jer nemaju kesha da legalizuju sve sto treba.Napolju je 40C Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Ako neces da idesh u igraonice - NEMOJ...Nemoj drugima da solish pamet ako se tebi ne igra klanski. Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 I koji kurac praviš novi user da bi to rekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 O retarda.Imate 100 godina,igrate jos CS.Uozbiljite se,studirajte,shetajte ribe,pravite decu,ceo zivot igrate CS.Nema vishe CS-a u NS.Sve je prslo od kada je izashao 1.6,klanovi su se raspali.Igraonice se zatvaraju jer nemaju kesha da legalizuju sve sto treba.Napolju je 40C krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebitno Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 E deco deco..mjau bash bash.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HexeN Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 (edited) ovo je garant neko ko u svoje vreme igranja cs-a nije mogao da prca i ide u skolu u isto vreme :)))) i sad je kao sve to odjednom smesno i mi smo svi deca... e brate leci ti svoje komplekse negde drugde... Edited August 2, 2005 by HexeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 (edited) ima scena u NS? ocu ja da igram.. koje ekipe imaju ice mi neko reci plz?! :D sad ozbiljno: ma nema veze shto je scena u ns mrtva, vec shto dolaze kojekakvi likovi to da govore.. likovi koji su nauchili da igraju pre 2 meseca, a sad igraju pro kanter na serveru.. maaaa daaaj.. Edited August 5, 2005 by Manda <die bitch> Link to comment Share on other sites More sharing options...
0rtega Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 nije trz :)))) ekipa iz trezora se zove <VP> pa... bice zanimljivije, koliko sam ja shvatio: x3m fp kuG vs burtZ ... bice i eon-a, i VP-a, samo je pitanje u kojim postavama ce igrati.. ocekujem da ce se sve ustaliti negde pocetkom septembra... napravimo neki tor za ns ekipe... cisto da se vidi ko koliko vredi :) hfhfhf ← ma daj dosta vise ... ne postoje ekipe u NS nemojte se tripovati a i da postoje vec bi se nesto chulo i videlo... x3m evo postoji vec 2 (rechima: DVE) nedelje i vec nece doci na wcg qually a o ovoj ekipi se pricha dosta koliko sam shvatio... sva ta ozbiljnost i ostalo... nema nista i to je to dok se neko chudo ne desi a poshto je vreme za chuda proshlo q + tab + enter sve ovo ostalo I sve ovo shto je manda rekao je ok ! Ko su svi ovi likovi koji prichaju za scenu ... kao da su oni uticali na nju a ja iskreno nemam pojma ni za jednog ( bez uvreda ) ali mora da se vise zavrsi ova tema sa virtalnim pro cs ekipama ovde kraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 lose brate lose... gore od ovoga ne moze biti , valjda ce jednog dana biti bolje :) ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 moze gore ali bolje nikako :/ krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 citiram tomu "a o ovoj ekipi se pricha dosta koliko sam shvatio..." tomo ne dolazimo zato sto nam seva nispe nego zato sto aki i vlada imaju obaveza маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 nema veze - sale ce da osvoji quali sa kugom i aRmendom :) 10:20 mnjih prijatno vs CF 11:40 darmar (saletov KRU) vs Evolution 13:00 feel vs JSO 14:20 eon vs burstZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 (edited) ^rezlutati 1.kolo nuke mnjih prijatno vs CF 16 - 5 darmar (saletov KRU) vs Evolution 16 - 8 feel vs JSO 14 - 16 eon vs burstZ 10 - 16 2.kolo train mnjih prijatno vs burstZ 14 - 16 darmar (stepin crew) vs JSO 16 - 1 3.kolo dust2 darmar (lobanje) vs burstz 16 - 3 tnn cu Edited August 10, 2005 by Sale <die bitch> krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 wtf? ovo stvarno? :PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 -> veruj mi ! <- krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 omg ovo je stvarno KATASTROFAAAAA ovo su sve mixevi sem burstZ-a i eon-a ........ovo je smesno........ ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 a izgubish od mixa.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 true true krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0rtega Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 travare uzmi ubi pa se pistolj , kao i drugari iz team electronic online samo borbeno i napred jurish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 HAHAHAHHAHAHAHAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
0rtega Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 pa zar je smesno majku mu jebem :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts