Wanderer Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 jel ti igras u mojo.ladies ??? mora da je tako ;) Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 kgb x3m fp mojo vf crtm poZ :) Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Nema 10 klanova :) tačnije mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SanjaRka Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 1)KGB 2)MOJO 3)VF 4)FP 5)mojo.ladies :) ← Sta je smesno! Uzasa... Quote (\_/) - This is Bunny. (O.o) - Copy Bunny into your signature to help him (> <) - on his quest for world domination. ...evo vam zeka 'ebo vas zeka... %) Link to comment Share on other sites More sharing options...
subZero Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Ma ovako: 1.KGB 2.Mojo 3.unrivaled (verujte mi momci su loodi :D) 4.vF 5.smekeri (i oni su loodi) 6.fp 7.GM dalje nemam pojma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<W.Churchill> Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Ma ovako: 1.KGB 2.Mojo 3.unrivaled (verujte mi momci su loodi :D) 4.vF 5.smekeri (i oni su loodi) 6.fp 7.GM dalje nemam pojma ← Ja kazem da smo loodi, ali niko ne veruje rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subZero Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Ja kazem da smo loodi, ali niko ne veruje rofl ← pa neka igraju sa vama pa ce verovati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
retaYa Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ima li neki rezultat koji potvrdjuje da ste ludi i tako visok rang ?? Quote now what goes up... ...must come down but we ain't comin' down aka m0ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheMpa Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 moje misljenje : 1. KGB 2. MOJO 3. vF 4. Fp 5.sMk Quote zvezda je zivot , sve drugo su sitnice ..... smekery.CheMpa Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 moje misljenje : 1. KGB 2. MOJO 3. vF 4. Fp 5.sMk ← verovatno najrealniji top5, ali je ipak pitanje top 10... posto do sad nisam nista pisao, otprilike nesto ovako 1. KGB 2. MOJO 3. vF 4. Fp 5. sMk 6. PaK 7. pajser & co. (pajser, thunder, cartman, gidra i cobra) kako god da im je ime 8. unrivaled 9. team`eon 10. clan+ x3m nisam rangirao, jer nemam pojma na sta ce da lice :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 HEHEH ALI ZNAS NA STA LICI MOJO ? Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 (edited) HEHEH ALI ZNAS NA STA LICI MOJO ? ← gcv sa miletom umesto herge, a i gledam ih / igram sa njima skoro svako vece ... your point ? Edited July 19, 2005 by GcV.Bjeli Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 team`eon se raspo kao i clan+ mada sada skupljaju opet neku ekipu Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 (edited) Check this out ......... 1. ATForce (ATF) 2. KalashUGlavu (KuG) 3. Catacomb (cTb) 4. RedBerrets (RB) 5. SamoOpustenoBrate (S0B) 6. CyberNet21 (net21) 7. SRBIJA 8. Verige (vRg) 9. NK (kjootova ekipa) 10. BraveHeart (BH) E to su po meni 10 najjacih ekipa SVIH vremena ................... (nisam sarkastican) !!!!!! by zis Edited July 20, 2005 by Sale <die bitch> Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyo Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 kgb,fp,mojo,x3m,vf.................. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLaDe [FRJ] Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Posto kod nas realno i ne postoji 10 ekipa koje su ozbiljne ali nabrojao bi: 1.KGB-trenutno najbolja ekipa kod nas bez sumnje 2.vF-momci su me prijatno iznenadili na poslednjem turniru i dokazali da mogu da se nose ravnopravno sa vodecim ekipama 3.HS ili clan+ kako se vec zove - fragova ekipa je sigurno medju prve 4 kod nas sto ce dokazati na WCG-u :D 4.FP-menka jebacu te za one prozivke :D 5.sMk - na zadnjim turnirima pokazali da nisu naivni klinci 6.mnr 7.hag - zelda najbolji igrac van bg 100 % :P 8.x3m - valjda ce stepa&co dokazati da ne zasluzuju ovo mesto :P 9.? 10.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 9. Unrivaled sigurno a 10. GM ili neka druga(xF,PAK). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 ko su xF? Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 http://www.sk-gaming.com/userteam/24339/ :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0rtega Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 ma ovaj net nas unistio , ko ima uslove zabode se i vezba lepo ko nema moze da se j**e jer LAN-a ima sve manje i manje i nema vise onog mi kod vas ove nedelje pa vi kod nas sledece :) e da, to su bila vremena :)) sve u svemu jako zajebano , mi sad isto imamo prepreku ali valjda ce se sve dobro zavrsiti .... sto se tice poredka ekipa ovako nekako 1.KGB mislim da je sad na vrhu bez problema 2-5. MOJO , FP , VF , HS+ 6-10.sMk , hag , x3m , unriviled , smp.... tako nekako ... sve u svemo prilicno jadno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 ma ovaj net nas unistio , ko ima uslove zabode se i vezba lepo ko nema moze da se j**e jer LAN-a ima sve manje i manje i nema vise onog mi kod vas ove nedelje pa vi kod nas sledece :) e da, to su bila vremena :)) sve u svemu jako zajebano , mi sad isto imamo prepreku ali valjda ce se sve dobro zavrsiti .... sto se tice poredka ekipa ovako nekako 1.KGB mislim da je sad na vrhu bez problema 2-5. MOJO , FP , VF , HS+ 6-10.sMk , hag , x3m , unriviled , smp.... tako nekako ... sve u svemo prilicno jadno ← videcemo ^_^ Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 lepo slatko i lako ce se sve videti na wcg ako bude 1.6 a ako ne onda u bjelini Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+ shokata.vozd Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 1.kgb 2.MOJO 3.Vf 4.fp 5.clan+ 6.Hs+ 7.pak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 1. kgb 2. vF 3. fp 4. mojo 5. HS/clan+ 6. x3m 7. PaK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlatoPlus|DODGETHIS Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 (edited) 1.kgb 2.mojo 3.fp 4.x3m 5.clan+ 6.hag 7.smk 8.pak 9.mnr 10.GM Edited July 23, 2005 by PlatoPlus|DODGETHIS Quote McGulash (Stepa) - U Zemunu zhive 4 choveka: ti (pokazuje na dodza), opti i josh jedan lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts