arie1 Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 pa, recimo da ce svi warcraftashi biti vishe nego zadovoljni oko sajta, eto toliko :D ← Otprilike kada ce da bude on-line???? MEsec dana, godinu, nedelju......????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Otprilike kada ce da bude on-line???? MEsec dana, godinu, nedelju......????? ← ne znam ni sam, nije do mene, da je do mene bilo bi sutra. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddy Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 ma vi ste svi debili!!!! ^^ Quote eddy wc3 master Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 sto se tice ristinih meceva neznam ako je risto istina da nisi igrao 1 mesec zbog ispita nije ni cudno tako losoj formi gl za ubuduce! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 ma vi ste svi debili!!!! ^^ ← zasto smo mi debili pojasni...... da nisi mozda ti debil a mi normalni pa ti se chini da smo debili...... razmisli malo...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 sto se tice ristinih meceva neznam ako je risto istina da nisi igrao 1 mesec zbog ispita nije ni cudno tako losoj formi gl za ubuduce! Pa gledaj, nije on bash u "tako" loshoj formi, jednostavno nije bio dovoljno pripremljen za igrache tipa sky, fury i sl... E sad, naravno da ne moze da bude u formi bez vezhbe i zato cu mu ja dati moj acc. da mi budzi, a ujedno i da vezhda :PPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ActiveX Posted July 15, 2005 Author Report Share Posted July 15, 2005 Vi ste iskompleksirani! Pa shta ako je on No.1 wc Player??!?!?! [:(!] [:(!] To mu ne daje za pravo da kenja po forumu! Jednostavno je mogao da precuti i da izadje sa topica, jer sam trazio link sa replayevima a ne da mi neko kenja! Pitajte ga koje je boje Sunce? Ili nebo? Taj devojku video samo na wallpaperu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 e sine moje activex ponovo potvrdjujes da likovi mnogo kenjaju bez ikakve osnove... mogu da potpisem da je riki imao nekih 3x vise devojaka od tebe a koliko ja znam sunce je plavicast-zelene boje ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 sunce je plavicast-zelene boje ^^ ← sunce je srednjeg roda tako da je plavicasto :)))))))))) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 zaboravio sam slovo bitno u picku materinu ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 zaboravio sam slovo bitno u picku materinu ^^ ← vladicin sindrom poceo si sa jednim a gutaces po 10 :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 jos jednom me uporedi sa vladicom i prebicu te ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 pa, recimo da ce svi warcraftashi biti vishe nego zadovoljni oko sajta, eto toliko :D ← warcraftashi ili, ili ce opet imati mesta za one lelemude od dotista pa valjda su i oni neki ``warcraftashi``? Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 definitivno bez dota frikova.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 boze ima li spasa nama warcrafterima no life nerdova :(((( moze neko od vas dotasha da mi posalje neke slike HOT riba posto uzivo nisam video ni jednu :( pa cu ja posle proslediti risti i ostalima :( Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
JungleBoY Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Ne moze :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts