ActiveX Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 20 mb je malo previse za moj usrani modem...! Shvatite me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 20 mb je malo previse za moj usrani modem...! Shvatite me ← inace oni posecuju ovaj forum tako redovno Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 ovo su ti ristine sa eswc-a http://irc.subotica.com/rista.rar inace imo si u drugim topic-ima Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ActiveX Posted July 12, 2005 Author Report Share Posted July 12, 2005 thx eL.S.!!! FATA imas problema? [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 posto sam procitao dosta topica vidim da je taj fatala malo previse nalozen! morada da ima onaj sindrom mnogo sam jak ali na tastaturi a u glavi i snazi nista ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 posto sam procitao dosta topica vidim da je taj fatala malo previse nalozen! morada da ima onaj sindrom mnogo sam jak ali na tastaturi a u glavi i snazi nista ! ← rofl pa nisi daleko od istine Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 O boze,ovaj rur svaki dan je sve veci shit,znaci ista sranja su se deshavala i na Junku dok je bila old garda bilo je cool ali onda ..... kao i sada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 (edited) rofl Edited July 12, 2005 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 posto sam procitao dosta topica vidim da je taj fatala malo previse nalozen! ← daj barem 2 od tih dosta i izvinucu se odma, necu postovati nista vise. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr4lj Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 to Fato reci ti njemu ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 nemoj ko da je rekao nesti Fati.......=] Fato samo napred........... NBG je sa tobom........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 (edited) na ovom forumu sam 3 godine fato i imam sve ukupno oko 100 postova pa ako sad na to obracam paznju onda stvarno...mislim nije bilo smaranja i svadjanja dok ti nisi dobio adsl i dosao da smaras zato ne rise molim te.ljudi su poceli da se napusavaju kad si ti dosao na forum.i molim te nemoj vise sa tim budzenjem postova plzzz evo sad cu da promenim acc... i nemoj mi ti o stvarnom zivotu koji ti nemas Edited July 12, 2005 by jabre Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 (edited) na ovom forumu sam 3 godine fato i imam sve ukupno oko 100 postova pa ako sad na to obracam paznju onda stvarno...mislim nije bilo smaranja i svadjanja dok ti nisi dobio adsl i dosao da smaras zato ne rise molim te.ljudi su poceli da se napusavaju kad si ti dosao na forum.i molim te nemoj vise sa tim budzenjem postova plzzz evo sad cu da promenim acc... i nemoj mi ti o stvarnom zivotu koji ti nemas ← ok Edited July 12, 2005 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Momci samo prestanite da kenjate o ljudima koje ne znate IRL i sve je ok. Ko ima zivot i kakav je to nije vasa stvar i sta vas boli kurac sta neko radi u svoje vreme? Mamlazi,Kompleksasi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 evo ja na moru u Budvi i dosao bezveze jer me riba isqlirala,i sta sam nasao opet isto...smara ovo bre neki nobovi se svadjaju sa Fatom koji je u w3 postigao vise nego sto cete vi za ceo zivot...tako da ne smarajte ga jer je on top6 wc3 igrac...i misha je u pravu,svi ste vi smekeri dok ne dodjte na tur pa vam vidimo lica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JungleBoY Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Da Misho slazem se s tobom al si sine ovog puta omanuo..jabre zna Fatu IRL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 da malo porazgovaramo o temi mogu da vam obecam da ce uskoro online biti jedan sajt na kome ce biti dosta replayeva nashih top igracha, toliko za sada :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 4gl.com :) o da highli one repove drzi sebi vs ciare audi-a i zeusa..... smo rekli da zlata vrede :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS [GDM] Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 daj barem 2 od tih dosta i izvinucu se odma, necu postovati nista vise. ← recimo ovo izvinuce... u pravom si vlad fazonu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS [GDM] Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 ok ← pwned... da je meni ovo neko rekao ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Pogledao sam par repova, i smesni su mi bili ona dva rista vs fury. U dve partije pticama na pauke, mislim stvarno :) Ali svaka im cast za micro. Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 pwned... da je meni ovo neko rekao ^^ ← bilo je editovano 3 pa sam ostavio ok a sto se tice prethodnog nisam spavao dosta dugo pa nisam ni gledao sta postujem Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS [GDM] Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 bilo je editovano 3 pa sam ostavio ok a sto se tice prethodnog nisam spavao dosta dugo pa nisam ni gledao sta postujem ← a ja se istripovao ono wc3 ludilo "al sam ga izvinuo" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Hajli, moze neki hint oko tog sajta? "Uskoro" je mnogo neodredjeno. Obraduj me! :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Hajli, moze neki hint oko tog sajta? "Uskoro" je mnogo neodredjeno. Obraduj me! :) ← pa, recimo da ce svi warcraftashi biti vishe nego zadovoljni oko sajta, eto toliko :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts