Arakis Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 AJDE VI MENI LEPO RECITE ZAR NIKO NECE DA ODGOVRI?RECITE MI MOLIM VAS DA LI ZNATE ZASTOOOOOOOOOOO JA NE MOGU DA UPLATIM PREKO VISA ELECTRON SVE LEPO UPISEM I KAZE DA VERIFICATION INVALID.DAJTE LJUDI POPIZDECU POMOZTE MI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Polako i bez panike. Probaj da proveris da li su ti u banci aktivirali karticu. Proveri da li si lepo ukucao brojeve sa kartice + onaj kod od 3 broja koji je jako bitan!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arakis Posted July 10, 2005 Author Report Share Posted July 10, 2005 evo ovak da ne ispandem ja retard taj broj kod mene ne postoji tj kad ja okrenem kraticu nema ga.ili je to lil ja ne znam gde da trazim onako kako se taj broj vidi na blizzardowom kod mene ne postoji ajde molim vas pomozitre me ima stvarno da poludim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 ako te mrzi da zovesh banku, lepo nam reci shta ti sve pishe na kartici (naravno promeni brojeve) ako bi dao screen bilo bi najbolje, mada tvoja banka ce ti najlakshe razreshiti misteriju chisto sumnjam da ti na kreditnoj kartici koja je namenjena za placanje preko neta nisu dali verification key.. btw ne mislimo da si retard zato shto ne znash verification key. to vishe ima veze sa capslock i postovanjem kao desetogodishnje derishte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black and white Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Ako ti ovo sa karticom ne bude islo(ali verujem da hoce inace mozes slobodno da ih tuzis) moras uzeti u obzir i game measter card kao alternativni nacin placanja..... Quote It is always gonna be like that.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 MOGU DA UPLATIM PREKO VISA ELECTRON SVE LEPO UPISEM Visa electron obicno ne omogucava placanje preko interneta i samim tim ni nema verification key ... Najzgodnije je da nam takodje kazhes ciju vizu imas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 meni se cini da ti treba VISA VITRUO a ne ELECTRON? Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts