shoosh Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Mene je Sasxa smorio na licu mesta, na TV-u nisam gledao ali ne verujem da bi popravio utisak... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Sasha je nekako smorio.... za razliku od Fat Boy-a koji je po mom mishljenju a i po mishljenju drugih njegovih obozhavatelja imao najbolji nastup posle Brightona! Fat Boy Slim is in F***ing heaven! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 najbolji nastup iako je imao onaj trip sa Dzenis Dzoplin koji je apsolutno prekinuo ceo nastup ? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 23, 2005 Author Report Share Posted July 23, 2005 ne seri, to je najjachi momenat celog nastupa ja sam svrshio to shto nisi bio deo momenta - sam si kriv nije bitno da li pesma ima kick vec kolko je ljudima draga Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 ljudi, kako za koga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 ne seri, to je najjachi momenat celog nastupa ja sam svrshio to shto nisi bio deo momenta - sam si kriv nije bitno da li pesma ima kick vec kolko je ljudima draga ← i meni je pesma draga, i obradovao sam se kada sam je cuo ali mislim da je prekinula flow nastupa. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 ne seri, to je najjachi momenat celog nastupa ja sam svrshio to shto nisi bio deo momenta - sam si kriv nije bitno da li pesma ima kick vec kolko je ljudima draga ← ja sam uz laga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 (edited) blah,i ja sam svrsavao uz Fbs-a ali bih izbacio Janis Joplin... Edited July 24, 2005 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 FBS je DEBELO razocarao....barem mene... Kakvo rzocarenje od TAKVOG lika da padne....bhmmm... S druge strane Underworld je dao i mamu i tatu...i ocitao "oche nash"... Sto se DJ stagea tice, Varela naj tech set, Evil 9 sxtra fini, kao i 2 many DJs... Felix standardan, smori, pa stane i tako ukrug..... :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Underworld se jedva cxuo, bio sam skroz do stagea i mogao si najnormalnije da razgovarasx sa osobom do sebe, za razliku od prethodnih nastupa Apokaliptike i Lajbaha gde nisi mogao da cxujesx ni sopstvene misli...eto... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Voda Voda Main Stage... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts