FoxB Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Ko sto sam naslov kaze imam mali problem sa slusalicama. Naime sa vremena na vreme kako se pomeri kabl od sluski tako nestane zvuk. Prilicno sam siguran da negde gube kontakt. Ovo je pocelo jako da me nervira , pogotovo sto nisu bile jeftine slusalice, tako da me zanima jel postoji neki nacin da ovo nekako popravim ili eventualno zamenim kabl? (Ili da ih bacim u smece i kupim nove ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Smaranje je popravljati kabel, tj. meni bi bilo. Moraš ceo kabel da pregledaš da bi pronašao tačno mesto gde se gubi kontakt i onda taj deo da isečeš... Ja bih radije kupio nove slušalice :) Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 ali ti ipak otvori slushke pa vidi da se nije neka zhichica odlemila ... ako jeste pravac lemilica :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Ma napravi kompletan novi kabel to ti je najbolje resenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts