Jump to content

Recommended Posts

Kao sto ste vec verovatno culi,4K konacno dodaje igraca svom sastavu.Zeus vec duze vreme zraci,cas je inactive cas ne,svejedno nije u formi,a kako je elf imba rasa wc3-a,4K jelte mora da doda jednog :).

Problem nastaje kada mouz.Frogs kaze da Short nije progovorio ni reci sa njim oko transfera,a ima ugovor do Januara 2006.Sta ce biti dalje updateovacu ako nekoga interesuje uopste.

pa 4k ce da kes mouzu da poniste ugovor... te pare imaju :) a neznam sto su zapeli za shourtrounda jeste vrh igrac ali moze se i bolje naci za te pare

prvo nemash pojma koliki mu je ugovor, ko shto niko to ne zna osim samog shortrounda i mouza, tako da ne lupetaj

a pored toga,zanima me kog to boljeg elfa mozhesh da nadjesh?

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

moon nece da igra za evropske klanove,wc3l ga ne zanima, i ima vishe para u koreji od sponzora

pa mogu da uzmu......................sharky-ja kuces boljeg elf-a :)

4k.Sharky,4k.Grubby..........

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

NE za te pare,nego realno posle Moona Short je najbolji elf sveta.Bolji je od HoT-a,Crea,Zeusa i Korejanaca FreeDoMa,ReMinDa,i EvenStara...OVe sam naveo jer sam isto rekao na SK forumu pa su me smorili.Kazem i Short se dokazao na svim LAN turnirima,na netu je slabiji zbog laga koji potice iz USA...

mozda,ali morate da skapirate da vecina koreanaca ne znaju engleski, te im je lakshe da uzmu nekog sa 2g mozga

Hmm toliko o tom poganom gosu elf Shortroundu koji ne moze da dobije suboshijevog elfa u bo3....

Ako je ShortRound najbolji elf posle Spirit_moona,pa lol ste vi normalni bre,pa ludi bucko Apm gazi sve redom bre nije normalan,zgazio je Fova 3-2 na ESWC i u finalu igra 100% vs Grubbya jer ce sada da izgubi od grubbya u polu finalu i onda igra vs Reigna kojeg ce sabiti i onda opet vs Grubbya u finalu... Sve u svemu respect za APMa a za Shortrounda jedna velika .!.

logo_phpBB.gif

vi niste normalni majke mi, ko je rekao u celom topicu da je shortround najbolji elf posle moona?

poenta je da je on najbolji "slobodni" elf, tj onaj sa labavim i skromnim ugovorom, jer moon,deadman, evenstar, freedom i ostali se ubijaju od kesha, i ne isplati se 4k da uzima njih

dalje, amer je, nema problema sa engleskim ko koreanci, i zbog toga je isplativ..

realno highli ima pravo a i to za koreanski highli nije neki izgovor uvek mogu naci nekog koreanca da mu prevodi .... ali kes na prvom mestu kontam da koreanci traze vise kako su fova uzeli tu im nije smetao langue blokada: )

Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P :

realno highli ima pravo a i to za koreanski highli nije neki izgovor uvek mogu naci nekog koreanca da mu prevodi .... ali kes na prvom mestu kontam da koreanci traze vise kako su fova uzeli tu im nije smetao langue blokada: )

fov je jedan od retkih koji techno govori engleski, ko i zac, ostali svi mnogo mnogo slabije

samo se pitam otkud ti znas da neznaju ni reci?????

a kinezi,koreanci,japanci su nacije koje najbrze savladjuju jezike tako da svaki 5 skolovan stanovnik zna engleski!

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

samo se pitam otkud ti znas da neznaju ni reci?????

a kinezi,koreanci,japanci su nacije koje najbrze savladjuju jezike tako da svaki 5 skolovan stanovnik zna engleski!

wrong, koreanci nauche kineski ili japanski, kao i ostali narodi odatle, engleski zna svaki 15-20-i. Prichao mi je zeus, u prodavnici ili meku morash rukama i nogama da se sporazumevash. Shto je najgore isto je u nemachkoj ili francuskoj, svaki put sam imao grdne muke (u francuskoj manje jer znam neshto francuskog)

Ma brate lepo unajme sharky-a, njemu ionako treba samo malo pica pred turnir i to je to. :)

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Kao sto ste vec verovatno culi,4K konacno dodaje igraca svom sastavu.Zeus vec duze vreme zraci,cas je inactive cas ne,svejedno nije u formi,a kako je elf imba rasa wc3-a,4K jelte mora da doda jednog :).

Problem nastaje kada mouz.Frogs kaze da Short nije progovorio ni reci sa njim oko transfera,a ima ugovor do Januara 2006.Sta ce biti dalje updateovacu ako nekoga interesuje uopste.

"A kako je elf imba rasa wc3-a"?????..................necu da pokrecem smornu temu o kojoj smo svakako dosta pricali i dalje pricamo ali zar nije svima jasno da je sve do igraca a ne rase,uostalom grubby osvoji sve zivo u polednje vreme,u Koreji headache.

Shortround nije ni do kolena onom apm-u70, koji btw ima strava acc na Northrendu (znam da je neko pitao na kom accountu on igra pa evo...) a uostalom apm70 se i pokazao na eswcu :-) Po meni najbolji elf igrach posle Moon-a!

artificial- aka apm70:

http://www.battle.net/war3/ladder/w3xp-pla...ame=Artificial-

U svakom slucaju 4K u ovom trenutku nema top nelf igracha, tolko o tome.

Edited by Lica)