Shekk Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Dakle, treba mi gorepomenuta igra u bilo kom obliku, na CD-ovima, u ISO slikama, na milion disketa, u Vranju/Subotici... i want it... who's got it? Jel moze neko da mi je nareze, pozajmi? Da me uputi na ljubaznog pirata koji ce mi uzeti 150din po disku? jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Samo ako si Shekk - Nemanja mozda mozes da dobijesu suprotnom, ja ne mogu da pomognem. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shang Tsung Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Pa, ja posedujem igru. Ali sam u Beogradu... BG 2 -Shadows of Amn (4 disca)+ Throne of Bhaal (1 disc)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 Hehehe Bolke pa na koga ti lici ona karakondzula na avataru? ;) Ako imas igru reci :)) @Shang Tsung Pa, ja posedujem igru. Ali sam u Beogradu... BG 2 -Shadows of Amn (4 disca)+ Throne of Bhaal (1 disc)... pa i ja sam u Beogradu :))) Vranje/Subotica je ako nisi primetio na dva kraja lijepe nase te je bilo u smislu "nije vazno gde ste:))" jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Shekk Attack :)))) dobro dos'o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shang Tsung Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Ok, choveche. Ja nisam tu neki derikoza pirat. Recimo za cenu od 50 din po disku (na verbatimovim diskovima, naravno). Naravno, ako si zainteresovan. poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 20, 2005 Author Report Share Posted July 20, 2005 Ok, choveche. Ja nisam tu neki derikoza pirat. Recimo za cenu od 50 din po disku (na verbatimovim diskovima, naravno). Naravno, ako si zainteresovan. poz ← ako neko ima bolju ponudu nek kaze odma il nek zanavjek shuti :)) 5 diskova, 250 din (vidi se da studiram matematicki:)) u principu dogovoreno, kad, gde? :) jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 cimaj starbaka,taj ortak ima,a verovatno ce ustupiti za dz. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 20, 2005 Author Report Share Posted July 20, 2005 Hehehe, eh vi RuRci, grejete mi dusu vasom predusredtljivoscu :))) Shang, Bolke je bio tako dobar ( a kad nije;)) da se ponudi da pomogne, tako da te verovatno necu cimati jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 ovaj.. ne znam zasto sam ovo dopustio ali podrazumeva se da govorimo o razmeni originala ;) s obzirom da se shekk snashao lock on this topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts