fnZbB Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 (edited) ne znam da li je neko vec to pitao & da li ste raspravljali o tome /ne mogu da pregledam ceeeeli forum stvarno/, ali moze li da MI se makne ovo walker, strasno me nervira? volela bih da nema tu nista.. :) well well? :) +++++ update :) & kako da maknem ovaj kretenizam elves & stuff... ne znam ni gde se namesta a pogotovo ne sta je to... :) & uvek se vrati posle nekih sat vremena. eto, ja kukam a niko da mi pomogne :p Edited July 7, 2005 by fnZbB Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 taj "kretenizam" je army system, jbg.. krenula si da igras, you're doomed :P a walker ti je titula.. postuj do 500 postova pa radi s tim sta hoces... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 stavite joj titulu: sponzorusha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 7, 2005 Author Report Share Posted July 7, 2005 nisam JA bre krenula nista da igram. :( Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 stavite joj titulu: sponzorusha. ← tj ja (fnzbb) [ volim da stavljam sjaja na usta ] :D Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 dobices od ivana bonu samo da se vrati sa izlaza � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Uh, vidim da su se admini potrudili da pomognu ;) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 8, 2005 Author Report Share Posted July 8, 2005 jes, namucili su se. Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Koliko i oko svakog drugog retarda koji postavlja glupa pitanja. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 8, 2005 Author Report Share Posted July 8, 2005 toliko o nevredjanju & TOM VASEM pravilniku. ako nemas sta pametno da kazes, nemoj uopste nista. samo si bez potrebe bezobrazan. Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Polako devojko. Prati forum malo cheshtje pa tjesh videti da Wulfgar UVEK pricha (tj. pishe) takvim tonom. Nije to nishta protiv tebe lichno, on je nepristrasno odvratan prema svima. ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Moz' biti, ali neki me bash posebno inspirishu. @fzfbnbnzf Shto se tiche vredjanja, sa onim "kretenizam" si uvredila ~150 ljudi koji igraju AS na ovom forumu. A shto se tiche pameti, da imash dotichnu mozda bi pogledala jedan od tri topic-a na ovoj strani koji se tichu promene titule pre nego shto otvorish novi. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Ja sam odgovorio na PM koji sam dobio od korisnika koji zahteva pomoc, smatram da nije bas vazno da odgovaram sa istim tekstom i na topicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 lucky to the rescue:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 ovo me podseca na news grupe gde je lucky godinu dana svaki drugi dan odgovarao kako se meri fps u quakeu :) hihihi wulfi mudro zboris.. zene tja sve bi na gotovo � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Koliko i oko svakog drugog retarda koji postavlja glupa pitanja. ← Opet si ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Moz' biti, ali neki me bash posebno inspirishu. @fzfbnbnzf Shto se tiche vredjanja, sa onim "kretenizam" si uvredila ~150 ljudi koji igraju AS na ovom forumu. A shto se tiche pameti, da imash dotichnu mozda bi pogledala jedan od tri topic-a na ovoj strani koji se tichu promene titule pre nego shto otvorish novi. ← upravu je covek svaka cast imas " [pivo] " od mene :))) Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 9, 2005 Author Report Share Posted July 9, 2005 (edited) A shto se tiche pameti, da imash dotichnu mozda bi pogledala jedan od tri topic-a na ovoj strani koji se tichu promene titule pre nego shto otvorish novi. nisam znala da su to "titule", a rekla sam stvarno da ne mogu pregledavat sve topike. da sam znala kakvi su pojedinci, sigurno bih... & ne mogu da verujem da ste svi odrzali predavanje, umesto da se jednostavno javila jedna normalna osoba koja ce mi to objasnit, a ne svi da tu istresate svoju nervozu na mene.. :) lucky, videla sam ja to, al ne mogu obrisat topic. ne moras mi pisati 2 puta. VIDIM. korisnik. hvala. Edited July 9, 2005 by fnZbB Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 debela, opusti se ;) :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 nisam znala da su to "titule", a rekla sam stvarno da ne mogu pregledavat sve topike. da sam znala kakvi su pojedinci, sigurno bih... Mnogo si naivna... ovo mora da je prvi forum na kojem post-ujesh u zivotu. Zanimljivo kako si se snashla oko clan tag-a. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 hahaha pa da wulfgare lepo kazes kako si nasla onda clan tag???a fnzbb ima ovde "dosta" i pojedinki :))) Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 vulfi, koji ti je kurac? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 wulfi mrzi tits & ass ;) umesto da se prema njima ophodi kako treba =P Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 girl fight! girl fight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 9, 2005 Author Report Share Posted July 9, 2005 blah, nije vredan... Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts