Black and white Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 (edited) Znaci nisam mogao da verujem kada sam video do gde dosezu granice WOW-a... Cak i u Kini je obozavan pogotovu sada zbog reklame koji je blizz snimio sa Coca-Col-om u Kini>>>Idite i na ovaj sajt reklama je oko 11mb ali je vaster>> http://www.tokyo-genki.com/2005-07-05/worl...oke-commercial/ <<<<< NICE JOB BLIZZARD>>>>>> Edited July 6, 2005 by Black and white Quote It is always gonna be like that.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 nisam skinuo reklamu, ali verujem da tokio nije u kini.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 oops. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black and white Posted July 6, 2005 Author Report Share Posted July 6, 2005 nisam skinuo reklamu, ali verujem da tokio nije u kini.. ← Znas sta ovo je provala nekog drugog lika ja samo prnosim vesti... Bytheway reklama je nevidjeno dobra kad bi mogao nekako nekom da posaljem.... Quote It is always gonna be like that.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Ne znam kakve bi veze imalo to sto je okaceno na sajtu koji pocinje sa tokyo to odakle je reklama? Uostalom : via WorldOfWarcraft.com World of Warcraft recently launched with amazing fanfare and success in China. Partnering with Blizzard to usher in this blockbuster launch was iCoke, Coca-Cola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Hehe, ko da je vazno.. sajt sa imenom Tokyo je okachio news o reklami i popularnosti WoW-a chak i u Kini. Inache to nije ni veliko chudo, samo kako su se koreanci nalozili na WoW. Inache reklama je ovde: http://www.tokyo-genki.com/wp-content/imag..._commercial.mov i ima 11mb kao shto je originalni poster rekao. Baj d vej, lepo uradjena reklama.. profi, dobra ideja, dobre male azijatkinje i zli pimp.. to jest ork! :PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black and white Posted July 7, 2005 Author Report Share Posted July 7, 2005 Hehe, ko da je vazno.. sajt sa imenom Tokyo je okachio news o reklami i popularnosti WoW-a chak i u Kini. Inache to nije ni veliko chudo, samo kako su se koreanci nalozili na WoW. Inache reklama je ovde: http://www.tokyo-genki.com/wp-content/imag..._commercial.mov i ima 11mb kao shto je originalni poster rekao. Baj d vej, lepo uradjena reklama.. profi, dobra ideja, dobre male azijatkinje i zli pimp.. to jest ork! :PP ← Now thats i am talking about.... Quote It is always gonna be like that.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Jedno offtopic pitanje: da li je bilo WOW servera u Londonu i da li danas sve radi kako treba zbog situacije koja se tamo desava? p.s. ovo bash i nije bilo humano s moje strane, ali svaki wow zavisnik ce me razumeti ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 ocekujem coca cola potion u wowu ... ili coca powder nasnifaj i vozi... vec znam ko bi davao brda golda za to :p Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Jedno offtopic pitanje: da li je bilo WOW servera u Londonu i da li danas sve radi kako treba zbog situacije koja se tamo desava? p.s. ovo bash i nije bilo humano s moje strane, ali svaki wow zavisnik ce me razumeti ;) ← Pa kapiram da WoW radi sasvim normalno.. a i mislim da serveri nisu u Londonu vetj negde okolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Pa kapiram da WoW radi sasvim normalno.. a i mislim da serveri nisu u Londonu vetj negde okolo. ← Hvala za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 i da, da, da .... ipak je rec o kini. na kraju clipa lepo pise china. toliko o tome da TOKIO nije u KINI :) Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black and white Posted July 9, 2005 Author Report Share Posted July 9, 2005 i da, da, da .... ipak je rec o kini. na kraju clipa lepo pise china. toliko o tome da TOKIO nije u KINI :) ← Pa lepo rekoh ja...Ovi iz blizzarda oce da promene georafiju...? Quote It is always gonna be like that.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts