Highl1 Posted July 8, 2005 Author Report Share Posted July 8, 2005 sve u svemu gledajuci da je nas covek ispusio nema druge nego navijati za naseg drugog coveka :) fjurija on je our man working undercover :) ← realno, zabole me za tog indusa, koga je sramota shto je Srbin.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 (edited) realno, zabole me za tog indusa, koga je sramota shto je Srbin.. ← mudro zboris, nego odgledavsi sve ristine partije mislim da je igrao malo preko volje sto pre da ih zavrsi, mislim na one kasnije naravno, vazno da je video razgovarao pokupio neke cake od orc-va i da ce mu sluziti u buduce, riki jedan predlog ako vec nisi stigo u bg skaci bangi sa ajf. kule. :) nego h1 u kom kontekstu ga je sramota sto je srbin? Edited July 8, 2005 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 8, 2005 Author Report Share Posted July 8, 2005 kad smo mi pochinjali sa repkom, onaj prvi mech u rocu vs Nemaca, fury nije igrao josh za shvedsku, i tek je pochinjao da bude poznat prichali smo vishe puta, i on je tad izrichito rekao da ne zheli da igra za nas, jer smo bulje, a i rekao je tad dobro se secam da se vishe oseca kao Shvedjanin nego Srbin. pa poshto se vishe oseca kao Shvedjanin, ja cu da navijam za nekog drugog, a ne za njega.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 kad smo mi pochinjali sa repkom, onaj prvi mech u rocu vs Nemaca, fury nije igrao josh za shvedsku, i tek je pochinjao da bude poznat prichali smo vishe puta, i on je tad izrichito rekao da ne zheli da igra za nas, jer smo bulje, a i rekao je tad dobro se secam da se vishe oseca kao Shvedjanin nego Srbin. pa poshto se vishe oseca kao Shvedjanin, ja cu da navijam za nekog drugog, a ne za njega.. ← ja navijam za torrena on je sharky-ev drug :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 eh sto bih volio da fjuri ispusi kobasicu!!!!!!! go swen Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 realno, zabole me za tog indusa, koga je sramota shto je Srbin.. ← highli mozda zato sto decko i nema veze sa srbijom majka mu je srbin ali on je rodjen u sveckoj i dobro je sto ista i zna od srpskog jer je u srbijio bio kod babe i tetke sve ukupno 2 puta....logicno da ce se osecati kao svedjanin vise onda Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 highli mozda zato sto decko i nema veze sa srbijom majka mu je srbin ali on je rodjen u sveckoj i dobro je sto ista i zna od srpskog jer je u srbijio bio kod babe i tetke sve ukupno 2 puta....logicno da ce se osecati kao svedjanin vise onda ← Haha imas tu pismenost debeli ^^ majka mu je SRBIN,i rodjen u sveCkoj. svidja mi se kako razmisljas ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 highli mozda zato sto decko i nema veze sa srbijom majka mu je srbin ali on je rodjen u sveckoj i dobro je sto ista i zna od srpskog jer je u srbijio bio kod babe i tetke sve ukupno 2 puta....logicno da ce se osecati kao svedjanin vise onda ← ali stvarno lol za tebe vladice, pa je li mu majka srpkinja?jeste sta onda ima da gledas da li je rodjen u svedskoj! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Fato ne lupaj,kad bi tebi keva bila iz Avganistana,a ti rodjen u SCG i ceo zivot proveo ovde,i dodje manager Avganistanskog tima i smara te da igras za njih za koga bi igrao,i za koju zemlju bi se vise osecao? (nije nikakva uvreda za kevu,samo navodim primera radi). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Fato ne lupaj,kad bi tebi keva bila iz Avganistana,a ti rodjen u SCG i ceo zivot proveo ovde,i dodje manager Avganistanskog tima i smara te da igras za njih za koga bi igrao,i za koju zemlju bi se vise osecao? (nije nikakva uvreda za kevu,samo navodim primera radi). ← haha ides stopama vladice :) . nije bitno da li zivis ceo zivot negde ti mozes da dobijes drzavljanstvo yada-yada ali si ti srpskog porekla, evo ti primer krava da neko mleko i sad to mleko stoji upakovano ceo zivot da ga je proizvela neka koza, ali to mleko nije kozije zato sto je kravlje kapiras?! ili da crtam? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 8, 2005 Author Report Share Posted July 8, 2005 Fato ne lupaj,kad bi tebi keva bila iz Avganistana,a ti rodjen u SCG i ceo zivot proveo ovde,i dodje manager Avganistanskog tima i smara te da igras za njih za koga bi igrao,i za koju zemlju bi se vise osecao? (nije nikakva uvreda za kevu,samo navodim primera radi). ← ali je taj isti Shvedjanin hteo ovde da dodje na ESWC, tad se osecam kao Srbin (bio je uplashen dal ce da prodje u Shvedskoj na eswc qualiju) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 haha ides stopama vladice :) . nije bitno da li zivis ceo zivot negde ti mozes da dobijes drzavljanstvo yada-yada ali si ti srpskog porekla, evo ti primer krava da neko mleko i sad to mleko stoji upakovano ceo zivot da ga je proizvela neka koza, ali to mleko nije kozije zato sto je kravlje kapiras?! ili da crtam? ←OK jeste on srbin poreklom,ali realno ceo zivot zivi tamo u SWE,ima sve ortake svedjane,i posebno mu se jebe da igra sa srpskim igracima koji odigraju 3 partije dnevno i nemaju skill da prodju prvu grupu.btw nemoj vise sa tim primerima jer su kao kojotovi vicevi :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 ali je taj isti Shvedjanin hteo ovde da dodje na ESWC, tad se osecam kao Srbin (bio je uplashen dal ce da prodje u Shvedskoj na eswc qualiju) ← hmm nisam znao,niti video tvoj post jer sam pisao odg fati...ovo menja stvar stvarno je musava gaycina.voleo bi da ne prodje stage 2 sada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts