Guru) Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Ida kupio sam Us verziju i sad me interesuje kako da promenim key za EU koji broj tel. its. i koja je procedura? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru) Posted July 10, 2005 Author Report Share Posted July 10, 2005 Za sve koji imaju slican problem ja sam uspeo.Prvo nazoves account support telefon (koji je besplatan) u londonu recimo i onda cekas 15 min i on ti kaze da posaljes sta ti treba na wow EU support mail.I ti to uradis i oni ti jako lepo odgovore u roku od sat vremena i kazu da posaljes celu kutiju cd-ove i authentication key koji nisu korisceni i sa kojim nije napravljen acc. NJima treba od 2-5 dana da ti to posalju nazad a ti vidis koliko treba posti to da isporuci e onda ti isto tolko treba i da vrati i to ti je to :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Znaci racunajte mesec dana sa poslovnoscu nase poste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Prvo nazoves account support telefon (koji je besplatan) Jel si siguran da je besplatan kad zoves iz SCG? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Odavde nesto besplatno sto ide preko poste ak. telekoma. Hmm nema sanse ni pod razno. Nek neko proba pa cete da vidite kako je besplatno. Derikoze!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 verovatno ovi nasi ce ti naplatiti nesto (koliko mogu), ali ono dalje ce ti verovatno biti besplatno. kod nas nema nista dzabe, nisam siguran i da 92, 93, i 94 ne naplacuju :) Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru) Posted July 12, 2005 Author Report Share Posted July 12, 2005 Besplatan je poziv na telefon irazgovor a vi naravno placate postu :P ja sam iz vankuvera platio oko 10 eura najjeftiniju i ona stize najkasnije 10 dana a najskuplja varijanta je 40 eura i stiza za 2 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Moze samo da bude besplatno od srbije do engleske.. ti platjash od svog telefona do "izlaska" iz zemlje. Telekom for free neshto da ima.. sanjash! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru) Posted July 13, 2005 Author Report Share Posted July 13, 2005 ofc to se uvek placa ali do engleske je to sto ustavri kosta...:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts