Highl1 Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Rista gubi od teuy-a 1-0.. smor gadan.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Nooou, pa dobro mozda je onda taj TeuY potajni gosu Aj bar da napravi 1-1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 (edited) blah za bjarek-a sam imao, osecaj a koja je rasa ovaj teuy?protiv swena ce biti jebano ali imam neki osecaj da ce prebiti fury-a i onako mu ide dobro vs uda Edited July 6, 2005 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 (edited) jbg, puko je od swena, tt raspali elf :( zasto nije odigrao drugu partiju vs teuy? Edited July 6, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Rista izgubio od swena 2-0, bice sad mnogo zajebano za prolaz, skoro nemoguce Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Rista izgubio od swena 2-0, bice sad mnogo zajebano za prolaz, skoro nemoguce ← pa ono bjarke ima 4 boda, dok rista i ovaj teuy po 6, znaci da sky i fury ugaze ovog teuy a da rista uzme na njima neki bod i prolazi?relno mislim da sky-u nece uzeti bod ali fury-u moze opusteno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 pa ono bjarke ima 4 boda, dok rista i ovaj teuy po 6, znaci da sky i fury ugaze ovog teuy a da rista uzme na njima neki bod i prolazi?relno mislim da sky-u nece uzeti bod ali fury-u moze opusteno ← Ma sta bre nece uzeti sky-u, ima da ga ispresavija rista ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Ma sta bre nece uzeti sky-u, ima da ga ispresavija rista ! ← pa sada kada vidim da je bjarke igrao sa njim 1-1 onda moze i rista :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 6, 2005 Author Report Share Posted July 6, 2005 haha Bjarke 1-1 Sky,Rista ima sanse za prolazak...Ako svi isprebijaju Swena i Teuyu,a Rista mora da dobije 2-1 tog tipa,zajebao se sto je tu rso bod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 (edited) pa sada kada vidim da je bjarke igrao sa njim 1-1 onda moze i rista :) ← hhaha mirror je druga prica nije sve jedno kad se bijes s footijima dok kad ti naleti orc nema sta da se mislis samo umres!mislim da sky igra veoma dobro vs orcova ipak ih tamo na aziji ima koliko hoces. to je to za danas valjda ce se rista odmoriti do subote pa da savije jos koju Edited July 6, 2005 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 hhaha mirror je druga prica nije sve jedno kad se bijes s footijima dok kad ti naleti orc nema sta da se mislis samo umres!mislim da sky igra veoma dobro vs orcova ipak ih tamo na aziji ima koliko hoces. ← Pazi ovako... Rista > Grubby, a Grubby > Sky tako da ... Rista > Sky :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 hhaha mirror je druga prica nije sve jedno kad se bijes s footijima dok kad ti naleti orc nema sta da se mislis samo umres!mislim da sky igra veoma dobro vs orcova ipak ih tamo na aziji ima koliko hoces. ← da jbg bice zajebano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Rekoh da ce biti zajebano vs Swena, jak je lik. Hmmm, ima shanse za prolaz, ali mora da uzme koji bod vs Sky-ja ili FuRy-ja (pozeljno 2)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 videcemo, ne zaboravite da satiini i badseed nisu doshli, te grupa ima 5 a ne 7 ljudi, bice gadno uzdam se u Ristu da zabode fury-ju jednu,a protiv sky-ja ako padne jedna, bice extra :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Sad gledam, ako Swen dobije Bjarkea 2-0, prolazi 100% i nema priche (poshto cenim da ce dobiti Teuy-a). Rista - Teuy 1-1. Znachi Risti obavezno trebaju 2 boda vs Sky-ja i FuRy-ja, pa onda da se pricha o prolasku. Uf, kako ga je sjebo Swen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 e a koja je to akcija da ima rezultata 1-0, 0-0 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 One of the surprising results was of course Bjarke losing 0-2 to Rista. I talked to Bjarke, and he said that the didn't get any warmup at all, and also that he normally used a different setup when playing, so he kept hitting the wrong buttons. By KidArctica..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlzNjoyUr3p Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Rista 1 - 1 Bjarke .... 5 bodova ... a ceka ju ga Fury i Sky ... tesko braco! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 da, kolko chudnih stvari to je strashno, sad svi kazu da je sa bjarkeom igrao 1-1 ostali mechevi: 1-1 vs leuy 0-2 vs swen 2-0 vs badseed (def. win) 2-0 vs satiini (def.win) ostaju mechevi vs sky-ja i fury-ja,mora jedan da dobije, tj 2 boda ukupno da bi proshao, zajebano Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 fury vs rista 2-0, to je to.. jebiga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Verovatno je Bjarke trazio da se ponovo igra mech izmedju njega i Riste poshto mu izgleda neshto nije bilo u redu sa kompom, a Kida ja na licu mesta u Parizu, tako da neverujem da je bila greska na sajtu da je rista dobio 2 : 0... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahwarrior Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 e jbg sto je proslo ovako...nema nikakve sanse sad :/ sta sad da se radi :( Quote Open your mind...think Open Source ...the lips of the righteous teach many, but fools die for want of wisdom... - Robert Nesta Marley - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 (edited) Sky - Rista 2-0 - toliko. Prevara...da je bilo obrnuto ovo sa Bjarkeom Rista bi dobio re...nikad. Nishta, nije se obrukao, tako je kako je. Swen je iznenadio, odlichan je lik, kapiram. GG Risto. Edited July 6, 2005 by Mr. Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Skoncentrisali smo se maximalno na Ristu, ali niko da prokomentarishe druge grupe. Dakle: Grupa 1: Pomalo neochekivano (ili mozda i ne), Swen prolazi grupu, uz Sky-ja i FuRy-ja. Grupa 2: Trenutno stanje je da vodi Endure, drugi Santo, treci Zerter, chetvrti Deadman. Medjutim, Deadman ima mecheve zaostatka tako da se ochekuje njegov lagan prolaz, uz Endure-a i Santo-a (?!?). Dakle, Zerter ide kuci ranije (osim ako ne dobije Deadmana, shto je malo verovatno). Takodje, Humanic izduvao. Grupa 3: Grubby prebio sve maximalno, Insomnia drugi, Wolf treci, Vankor chetvrti. Poslednja 3 kola su jako zajebana, tj i Vankor i Wolf igraju protiv trojice najjachih (jedan vs drugog naravno), tako da to trece mesto bi trebalo da pripadne boljem iz njihovog duela. Mislim da Grubby i Insomnia uzimaju prva 2 mesta np. Grupa 4: FoV, Paulyan (?!?) i ToRRen proshli, sa malim zaostatkom Luckinga iz Belorusije. Prilichno ochekivano, s tim shto je i u njihovoj grupi bio manjak igracha (Cafone i SeaWeed). I da, ne znam ko je ovaj Paulyan, mada kapiram da nije imao tezak posao. Toliko za sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlzNjoyUr3p Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 ....Rista i zvanicno 5-ti .... toliko od njega....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts