Jump to content

Zasto??

gruja

Recommended Posts

Kristijan Vijeri novi je igrač Milana.

Zasto??Imaju Shevu,Tomasona,Krespo zeli da ostane,Djilardino hoce da dodje,Inzagi tu i tamo...ali zasto u tim za koji navijam u Italiji??

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Zashto iz tima koji volim u tim koji mrzim ?

Mislite o tome ...

Zashto !? Zashto !?

ZBOG PARA KUKALA MU MAJKA !!!!!

Bolje da zaradjuje po malo nego da nema nishta ..

Pica jedna koliko sam ga gotivio sada ga mrzim ...

btw .. nije hejt .. ali inzagi tu i tamo .. ??

Edited by Atomic Pulse

btw .. nije hejt .. ali inzagi tu i tamo .. ??

Nisam ga ni ja hejtovao,nego u smislu jos se ne zna da li ce ostati u Milanu...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

zato sto je milan najbolji klub na svetu :)

drugo nesto mi srmdo da krespo nece ostati u milanu. pipo je kralj ali polubogalj. djilardino zver medjutim nesto mi smrdi da ce on zavrsiti u interu te da je ovo neka rata ;) na pravo

� by Ivan_

alen je van konkurencije.

� by Ignis Dei

Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan

� by Alen

nije bitna strela nego indijanac.

Baseball Club Beograd96

Ma Inzagi je pravi napadach prichajte vi shta god hocete, da nije neki igrach ne bi ni igrao za velike klubove, pusti to shto on bude u 10 ofsajda na tekmi,ali on zabije gol shto je najvaznije( bar mi se tako chini ) Inzagi i Del Pijero u sezoni 50 golova zabiju pa ti vidi kome pucaju shelne.

Samo povreda ga upropasti al ono prao..chini mi se da je i Hrvate odradio iz ofsajda na svetkom;D

A Bobo shto je presho, nek je i treba.

pozdrav autoru pisme niš mi se ne da

pridruzujem se drugrima koji gotive super pipa, chovek je zmaj i ja tju uvek navijati za klub za koji on igra makar to bili manU ili real

sho se boba tiche nikad ga nisam voleo upravo jer je bio mnogo medijski zastupljeniji od pipa mada ne i kvalitetniji

My koong-foo is the best

Bobo je objasnio zasto je presao u Milan ( kao zato sto je navikao na zivot u Milanu ). A sada se za Gilardina bore Juventus i Inter, mada Milan nije odustao .... A Crespo se vraca u Celzi ove sezone , tako da ce tu biti svasta......

I sto se tice Pipa, ima osecaj za gol, nije neki tehnicar, ali uvek je na mestu kad treba ( mada su ga povrede dosta oslabile ). Videcemo ga sledece sezone ....

-In the church they say to forgive...

-Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ...

juvefan9ds.gif

----------------------------------------------------------------------

jddrinker5js.png

blah,ne treba ti tolika muda preci iz Intera u Milan kolika iz Olimpijakosa u Panatinajkos ili iz Zvezde u Partizan...koliko samo ima igraca koji su isli iz Milana u Inter i obrnuto(Sedorf,Pirlo iz Intera a Koko i Djuli iz Milana,bar koje ja znam)...i eto vi svi navijaci Intera pogledajte koja ste 2 igraca dali gradskom rivalu,i posle se pitajte sto ne uzimate trofeje...

gruja novi alen

brate za pirla mi je drago sto smo ga dali keve mi...

mogu svi da prichaju koliko je on dobar...ali on realno ne zna nishta...nema nijedan izrichit fudbalski kvalitet...jedino zna da izvodi slobodnjak...ali to zna i miha a stariji je 10 godina i sporiji 50 odsto.

a za sedorfa je bedak...taj ume da zabije sa 45m...u toj trampi je tad bio i pomenuti koko...u to vreme bruka dobar levi bek...dok se nije povredio...a kuper nije neshto preterano cenio pirla i sedorfa i eto razmene...

gibanice idi udavi se u jogurtu i nauci neke stvari

word.

nhf;)

gruja novi alen

blah,ne treba ti tolika muda preci iz Intera u Milan kolika iz Olimpijakosa u Panatinajkos ili iz Zvezde u Partizan...koliko samo ima igraca koji su isli iz Milana u Inter i obrnuto(Sedorf,Pirlo iz Intera a Koko i Djuli iz Milana,bar koje ja znam)...i eto vi svi navijaci Intera pogledajte koja ste 2 igraca dali gradskom rivalu,i posle se pitajte sto ne uzimate trofeje...

znash li sta uopshte treba da radi igrach koji igra zdnjeg veznog??

da gradi igru i da daje zadnje pasove napadachima(pogotovo u kontrama sto milan radi perfektno)a pirlo upravo to i radi....

znash li sta uopshte treba da radi igrach koji igra zdnjeg veznog??

da gradi igru i da daje zadnje pasove napadachima(pogotovo u kontrama sto milan radi perfektno)a pirlo upravo to i radi....

Nauci da quotujes posto ne verujem da je ovo odgovor na moj post,nego na Gibanicin...s toga cu preci preko hejta...ako se izvinis [:D]

gruja novi alen