gruja Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Kristijan Vijeri novi je igrač Milana. Zasto??Imaju Shevu,Tomasona,Krespo zeli da ostane,Djilardino hoce da dodje,Inzagi tu i tamo...ali zasto u tim za koji navijam u Italiji?? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 (edited) Zashto iz tima koji volim u tim koji mrzim ? Mislite o tome ... Zashto !? Zashto !? ZBOG PARA KUKALA MU MAJKA !!!!! Bolje da zaradjuje po malo nego da nema nishta .. Pica jedna koliko sam ga gotivio sada ga mrzim ... btw .. nije hejt .. ali inzagi tu i tamo .. ?? Edited July 5, 2005 by Atomic Pulse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 5, 2005 Author Report Share Posted July 5, 2005 btw .. nije hejt .. ali inzagi tu i tamo .. ?? Nisam ga ni ja hejtovao,nego u smislu jos se ne zna da li ce ostati u Milanu... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 ma nek ide .. on mi ionako nikada nije bio igrach .. chuchi u ofsajdu 90% vremena i kad mu prodje onda da gol .. ma .. a shto se milanovog tima tiche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Ne znam, ne razumem ovaj postupak uprave Milana... Dovoljno je dobar da im greje klupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 ma bre vidi se da je chovek sisa... zinula mu bulja za kesh neka neka videce on na derbiju... uostalom ako uopshte bude mogao da se izbori za prvu postavu jer ako u milan dodje alberto...nema sumnje ko ce igrati u spicu Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 zato sto je milan najbolji klub na svetu :) drugo nesto mi srmdo da krespo nece ostati u milanu. pipo je kralj ali polubogalj. djilardino zver medjutim nesto mi smrdi da ce on zavrsiti u interu te da je ovo neka rata ;) na pravo Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobas Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Ma Inzagi je pravi napadach prichajte vi shta god hocete, da nije neki igrach ne bi ni igrao za velike klubove, pusti to shto on bude u 10 ofsajda na tekmi,ali on zabije gol shto je najvaznije( bar mi se tako chini ) Inzagi i Del Pijero u sezoni 50 golova zabiju pa ti vidi kome pucaju shelne. Samo povreda ga upropasti al ono prao..chini mi se da je i Hrvate odradio iz ofsajda na svetkom;D A Bobo shto je presho, nek je i treba. Quote pozdrav autoru pisme niš mi se ne da Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 forzza milan ;> Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 pridruzujem se drugrima koji gotive super pipa, chovek je zmaj i ja tju uvek navijati za klub za koji on igra makar to bili manU ili real sho se boba tiche nikad ga nisam voleo upravo jer je bio mnogo medijski zastupljeniji od pipa mada ne i kvalitetniji Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Bobo je objasnio zasto je presao u Milan ( kao zato sto je navikao na zivot u Milanu ). A sada se za Gilardina bore Juventus i Inter, mada Milan nije odustao .... A Crespo se vraca u Celzi ove sezone , tako da ce tu biti svasta...... I sto se tice Pipa, ima osecaj za gol, nije neki tehnicar, ali uvek je na mestu kad treba ( mada su ga povrede dosta oslabile ). Videcemo ga sledece sezone .... Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Nikada ga nisam gotivio, tako da mi je svejedno. Ipak, bice zanimljivo videti reakcuju navijaca Intera u sledecem mecu sa Milanom. Ocekujem nasilje. :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 11, 2005 Author Report Share Posted July 11, 2005 blah,ne treba ti tolika muda preci iz Intera u Milan kolika iz Olimpijakosa u Panatinajkos ili iz Zvezde u Partizan...koliko samo ima igraca koji su isli iz Milana u Inter i obrnuto(Sedorf,Pirlo iz Intera a Koko i Djuli iz Milana,bar koje ja znam)...i eto vi svi navijaci Intera pogledajte koja ste 2 igraca dali gradskom rivalu,i posle se pitajte sto ne uzimate trofeje... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 brate za pirla mi je drago sto smo ga dali keve mi... mogu svi da prichaju koliko je on dobar...ali on realno ne zna nishta...nema nijedan izrichit fudbalski kvalitet...jedino zna da izvodi slobodnjak...ali to zna i miha a stariji je 10 godina i sporiji 50 odsto. a za sedorfa je bedak...taj ume da zabije sa 45m...u toj trampi je tad bio i pomenuti koko...u to vreme bruka dobar levi bek...dok se nije povredio...a kuper nije neshto preterano cenio pirla i sedorfa i eto razmene... Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 gibanice idi udavi se u jogurtu i nauci neke stvari Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 13, 2005 Author Report Share Posted July 13, 2005 gibanice idi udavi se u jogurtu i nauci neke stvari word. nhf;) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 blah,ne treba ti tolika muda preci iz Intera u Milan kolika iz Olimpijakosa u Panatinajkos ili iz Zvezde u Partizan...koliko samo ima igraca koji su isli iz Milana u Inter i obrnuto(Sedorf,Pirlo iz Intera a Koko i Djuli iz Milana,bar koje ja znam)...i eto vi svi navijaci Intera pogledajte koja ste 2 igraca dali gradskom rivalu,i posle se pitajte sto ne uzimate trofeje... ← znash li sta uopshte treba da radi igrach koji igra zdnjeg veznog?? da gradi igru i da daje zadnje pasove napadachima(pogotovo u kontrama sto milan radi perfektno)a pirlo upravo to i radi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 13, 2005 Author Report Share Posted July 13, 2005 znash li sta uopshte treba da radi igrach koji igra zdnjeg veznog?? da gradi igru i da daje zadnje pasove napadachima(pogotovo u kontrama sto milan radi perfektno)a pirlo upravo to i radi.... ← Nauci da quotujes posto ne verujem da je ovo odgovor na moj post,nego na Gibanicin...s toga cu preci preko hejta...ako se izvinis Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 izvini u pravu si, nisam video jer sam navikao na drugom forumu da je quote u gornjem desnom uglu posta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts