exile Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 @Ivan hahahahahahahahahaahha :DDDDD @Gruja baci mi broj fon-a na pm da se cujemo tamo pa da se svi nadjemo. @Byp e mogao bi da svrnesh kod rur-ovca na gajbu za vreme gzita :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 @Byp e mogao bi da svrnesh kod rur-ovca na gajbu za vreme gzita :) e mogo bi. ;> Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 e a ljudi sto e ovaj exit neverovatna stvar. cak su i tvrdjavu napravili. sunce ti jebem. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 sva 4 dana, jou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 sva chetiri dana! Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Idem samo na Lajbah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 5, 2005 Author Report Share Posted July 5, 2005 Ae da organizujemo skup ludaka ovoga dojajnog foruma na EXITU! Ja cu vas uz pomoc niggera sigurno naci... ...i unistiti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 to bi bilo super :) ali kontam da bi trebali da se nadjemo negde,npr kamp ili slichno tokom dana mozhda u stvari svi cemo spavati tokom dana... nemam pojma smislite neshto :) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 5, 2005 Author Report Share Posted July 5, 2005 Kamp je do jaja za to ali sam cuo da ce da ga ograde (video sam pre dva dana kako stavljaju stubove okolo) i ako nemas neko sranje oko ruke ne mozes da udjes. Sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 jbg,koliko ce nas biti u kampu ? Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 e ajde nek neko od Novosadjana ostavi broj nekog Taxi udruzenja koje daje popust na telefonski poziv da me ne bi odrali oni "divljaci" sto cekaju zrtve kad sidju sa busa-voza-whatever... A kako ste se vi organizovali za smestaj?Ja sam iznajmio neki lezaj za 10jevreja tu negde blizu tvrdjave posto mi treba samo jedan dan...i jer ste isplanirali sve,posto su vec postavili satnicu... ja u petak imam samo dilemu da li od 00:00 do 01:30 na Garbage ili Michael de Hey,dok u subotu da li ostati sve vreme na Marky-ju ili otici na Sashu???:)[:D]Sta kazete?? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 uzeo sam gaybu kod tvrdjave... nas dvojica ljusnuli smo 130 jevreja...bicu sva 4 dana... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Kada ulazite u taxi kod autobuske/železničke stanice, obavezno uđite u neki na kome negde piše broj telefona firme za koju radi. Ako nema broja telefona, zaobiđite ga (neki divljaci sada čak i izmisle neku firmu pa je stave na auto, npr. "Taxi Novi Sad" ili tako nešto). Dakle, tražite broj telefona na automobilu, a od firmi, tu su SOS, Vojvođani itd. Za broj telefona, evo prvo SMS broj Vojvođana - na 1011 (bez obzira na kojoj mreži ste), pošaljite SMS u kome piše samo adresa gde vam treba taxi i to je to... Cena je, mislim, pet dinara. Brojevi telefona: Vojvođani - 021/522-333; 021/55-22-22; 065/5-200-500; 063/322-333 i 063/582-022 Grand Taxi - 021/443-100; 021/6-333-333; 021/533-333; 063/350-390; 063/443-100 I, uhm, to je sve što imam :) Valjda svi brojevi rade, prepisao sam ih sa vizit kartica. Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 idem na sve dane kao i do sada :) underworld marky fbs sasha white stripes (nije mi jasno kako su ova tri utrpali u isti dan) ps. koaj je fora sa violinom za nas sa jeftinijim ulaznicama ← Jao super, aj se upoznamo tamo pa da te bacim sa tvrdjave za ovih ~70 000 sto si me posusio :))))) KOJOTE, jel ides ti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 (edited) A kakve veze ima sto ti riba nema licnu kartu?? ← ako ga neko zaustavi na ulici jer nosi gumenu lutku pod mishkom, mozhe da ih lichnom kartom ubedi da je to zhivo bice, samo malo vishe stondirano Edited July 5, 2005 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 KOJOTE, jel ides ti? ← IDE KOJOT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 (edited) Ahahhahhh, kako sam matoran iskusno tjuti a svi pitaju da li ON ide :)) A sto se one ograde oko kampa tiche, vetj vidim nekog debelog nezainteresovanog lalu kako umoran od celonocne djuske i navaren shutira nejaku ogradicu i produzuje ka svom shatoru..... =) PS: Ivane, pati, danas sam uvrshio kanticu jurokrema kojima cu da nabiflam palachinke u cetvrtak ujutru, a ostatak cemo kojot i ja srolati sa duhanom i sprzhiti!!! Edited July 5, 2005 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Vojvođani - 021/522-333; 021/55-22-22; 065/5-200-500; 063/322-333 i 063/582-022 si ti lud ?!?! pa da ih izuje.... DELTA- 021.55333 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 elem daj da vas malo razocaram.... http://www.naslovi.net/vreme/?grad=Novi+Sad iskreno, meene uopste ne brine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Ne idem na exit. Srecno svima koji budu tamo, prognoza ne obecava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Ju sad sam doshao isli smo u kamp i skidali one tuborg reklame sto su nakacene na zicama i malo sekli zice , planiramo da maznemo 2-3 tuborg shatora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 elem daj da vas malo razocaram.... http://www.naslovi.net/vreme/?grad=Novi+Sad iskreno, meene uopste ne brine ← pa bice jos ludje. ;> Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 znachi ne verujem kakvi kreteni.. pre dva dana su govorili da ce biti od 27-36 stepeni za exit... oni zaista nemaju veze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 sini to je jos jache :) kisha a ti na xeru :)) ili kad pada sneg a ti trcis posle srpske nove godine od spensa do naselja i pevas snage mi ponestaje i gadjas grudvama nafurane plavushe u tajmsu :)) Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 (edited) sini to je jos jache :) kisha a ti na xeru :)) ili kad pada sneg a ti trcis posle srpske nove godine od spensa do naselja i pevas snage mi ponestaje i gadjas grudvama nafurane plavushe u tajmsu :)) ← :))) al` ne mogu da verujem da ce times raditi za vreme Egzita... taman ovi stranci da cuju nasu novokomponovanu ziku.... enivej, primices i ti grudvu kad se budem vracao... nema ljutis, k ? Edited July 6, 2005 by sinister Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts