phantomq Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Pre neki dan sam bas razmislajo zasto se nasa bivsa zemlja zvala Jugoslavija al nisam mogao da se setim!? Dakle jel zna neko zasto se bas zvala Jugoslavija ko je to odlucio i koji su jos nazivi bili u opticaju??? ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Pa verovatno im je bilo simpa :-P Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Jugoslavija kao zemlja juznih Slovena, verovatno. A za ostale moguce nazive ne znam, verovatno ih nije ni bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Juzhni Sloveni - JugoSlavija... Valjda xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Juzni sloveni, jugo sloveni, jugoslavija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Južni sloveni,Jugoslavija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 [+1 post] Juzhni Sloveni, Jugoslavija. [/+1 post] ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 ja mislim da je to kovanica od naziva naseg najpopularnijeg automobila i poznatog beogradskog trga sa kruznim tokom, ili smo to jednostavno neki lik jugoslav i ja:) kori, rofl za avatar:))) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 raven će ostati bez 300 postova, kao i svako ko od sada napiše post sličan njegovom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Takodje se slazem sa ostalima da je to zbog toga sto su stanovnici ovih krajeva pretezno juzni sloveni. Toi je jedino logicno objasnjenje. Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 ja mislim da je to kovanica od naziva naseg najpopularnijeg automobila i poznatog beogradskog trga sa kruznim tokom, ili smo to jednostavno neki lik jugoslav i ja:) kori, rofl za avatar:))) ← I ja mislim da je tako. Pogotovo ovo za Jugoslava! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 raven će ostati bez 300 postova, kao i svako ko od sada napi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Jaoo kori za dlaku se izvuce! ;) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 raven će ostati bez 300 postova, kao i svako ko od sada napiše post sličan njegovom. ← znash kako ... proshli put sam bio banovan zbog iste stvari ... kad 3-4ica u nizu napishu isti post ... meni nekako dodje da napishem ono inache me postovi ne zanimaju ... mozhesh ih i u minus staviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 ime Jugoslaviji je dao kralj Aleksandar posle atentata u skupstini... Radikal Punisha Racic ubio nekoliko hrvatskih poslanika i vodju Hrvatske Republikanske Seljacke Stranke Stjepana Radica... Kralj je razmisljao da se mirno razidju Srbija, Hrvatska i Slovenija medjutim odgovorili su ga od toga... Uveo licnu vlast i suspendovao parlament... Da bi pomirio ove narode uveo je "nadnacionalno jugoslovenstvo" pa je oktobra 1929. godine ime drzave Kraljevina SHS promenjeno u Kraljevina Jugoslavija. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 znash kako ... proshli put sam bio banovan zbog iste stvari ... kad 3-4ica u nizu napishu isti post ... meni nekako dodje da napishem ono inache me postovi ne zanimaju ... mozhesh ih i u minus staviti ← Nenene , kad imash postove u minusu onda si baya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 [pssst]Znam to je bila "obrnuta psihologija"[/pssst] ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Ovde padaju spamovi kao kisha po korner zastavici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts