Corey Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Ja sam je prvi pitao da pođemo nije fer [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 jbg, jos malo da porastes... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Vidi,vidi,nema me na duze vreme i odma se navrzlo jos njih 5. AlexG pazi sta radis! ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 samo paćenici tra Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 hush hush wink wink Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 /Ignore topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 zavisi, fejs + inteligence = long term great ass = one night stand ^^ Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 eto, nevezano za ove zezancije.. al cini mi se da sam totalni magnet za gadove.. ili su svi muski takvi postali? eto malo se & ja ubedacih. Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Kao sto rekoh, nemoj da razbijas glavu ;) .to Cali - Haha, orgije .. Mada, kako su krenuli da spajaju ljude po forumu, nije ni to neverovatna opcija. ← Evo inspiracije za Kurgana =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 eto, nevezano za ove zezancije.. al cini mi se da sam totalni magnet za gadove.. ili su svi muski takvi postali? eto malo se & ja ubedacih. ← Upravo si nazvala 99% ovog foruma gadovima. Kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Upravo si nazvala 99% ovog foruma gadovima. Kul. ← nije istina. to je neko moje trenutno stanje. ne treba bas obracati paznju. Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 lolz... stvarno ispade najgora boles' od topika//// Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 eto mene nije privukla ... al' sam i dalje GAD =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 eto, nevezano za ove zezancije.. al cini mi se da sam totalni magnet za gadove.. ili su svi muski takvi postali? eto malo se & ja ubedacih. ← nije, nego ti "dobri" nisu ni kul ni interesantni, i što se pre pomiriš sa tim, pre ćeš skinuti đanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 nije, nego ti "dobri" nisu ni kul ni interesantni, i Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 shta znachi "pre ces skinuti djanu"? Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 nije, nego ti "dobri" nisu ni kul ni interesantni, i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 evo necu vise nikad. feelings off. ispadoh ja kriva. Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 cyromaster, tha hejtlord... jbt.. al ako nista, makar si malo pizdeo.. nisi bio u fazonu "life is pain.." Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 jbt.. al ako nista, makar si malo pizdeo.. nisi bio u fazonu "life is pain.." ← Pa "life is pain" je josh vishe zbog zenskih osoba kao shto je fnZbB. Mada realno gledano i ja puno lupam jer devojku znam samo preko njenih postova - ALI ako je takva i u IRL a verujem da jeste (imam jednostavno takav predosetjaj) onda blago njoj i stojim iza svega shto sam rekao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Pa "life is pain" je josh vishe zbog zenskih osoba kao shto je fnZbB. Mada realno gledano i ja puno lupam jer devojku znam samo preko njenih postova - ALI ako je takva i u IRL a verujem da jeste (imam jednostavno takav predosetjaj) onda blago njoj i stojim iza svega shto sam rekao. ← haha. precutacu. :) Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 @ cyro pa cyro.. ako je ona zaista takva, sta te boli patka ?? ja se slazem sa tobom oko onog boldovanog, ali ako vec tako razmisljas, onda mojne se zalis sto nikad neces jebati keyru ili neku slicnu... takve ribe idu uz neke druge likove.. ako fnzb nije u tom 3pu, nego samo kenja, onda ql.. ako jeste, onda je to vec njen problem (sa nase tacke gledista.. sa njene je skroz ok)... tako da.. sta te bole... isql... btw, evo ti neki veseli lyrics : As I live, so I die Here in endless night Time to be, time to see Infinity consuming me There's a world of madness, light years away That I once called my home A sea of sadness, to sail away Now I stare at the sun @ fnzb ne znam te, i ako sam te uvredio, izvini, nije mi bila namera. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 @ ch1 Totalno se slazem. I ne bih prso' zbog ovoga da nisam sada prochitao, bilo je od jache od mene.. morao sam da izbacim jedan deo besa na tu temu iz sebe. Ali inache nije mi namera da direktno ishejtujem fnZbB (i drago mi je shto je to razumela, pa nije uzvratila neki mega-ultra-hate) vetj, kod nas - u ovom trenutku, 95% riba. A onda se setish da je vetjina tih riba odraslo na hitovima slichnim "Bunda od nerca"/"Sexy biznismen" pa shvatish tuznu situaciju. Shto se tiche Kejre, naravno da mi je smor shto nikada netju jebati Kejru i slichne ali nikada se nisam bedachio zbog toga. Jedino shto me ekstremno izbedachi jeste Jennifer Connelly jer sam zaljubljen u tu zenu! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 momci, mene je totalno zaprepastila količina hejta prema fnz koju sam zatekao vrativši se iz novog sada. iskulirajte, kapiram da u njoj vidite sažetak izvora svih vaših frustracija, ali imajte na umu da je na drugom kraju ipak samo jedna osoba sa svojim idom i osećanjima, a ne svaka riba koja vas je u životu napušila.. snežo, stoji ono što sam ti rekao, sledeći put zaobiđi lika sa tarzankom, fensi šuljom i dobrom pričom i usredsredi se na nekog ko ti na prvi pogled nije bio toliko interesantan. možda se iznenadiš.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 A onda se setish da je vetjina tih riba odraslo na hitovima slichnim "Bunda od nerca"/"Sexy biznismen" pa shvatish tuznu situaciju. uu.. kakav si ti olosh... skroz si untr00.. ja za ove stvari nisam nikad ni cuo, sto me cini vecim bajom od tebe. @ ivan_ mudro zboris covece sa donjom crtom :] al to su vec neke price malo dubljeg karaktera, koje gomila usera odavde jos ne konta, considering "the godinice problem". all in time... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts