Razorman Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 http://www.battle.net/war3/tournaments/ Kalimdor (Asia) Semi-Finals PhoeNix_ReMinD (Night Elf - aka: WE.Remind) defeated BerA.WeRRa (Orc) MyLady (Night Elf - aka: Spirit_Moon) defeated a_headache (Orc - aka: Farseer) Finals PhoeNix_ReMinD (Night Elf) defeated MyLady (Night Elf) 2-0! FUCK... budjavi remind dobio spirit-a 2-0 !!! Northrend (Europe) Semi-Finals internationale (Night Elf - aka: SK.HoT) vs. Echizen-Kun (Night Elf - aka: SaSe) CantChat. (Undead - aka: ^MadFrog^) vs. GrrGrrrGRRRAUW (Human - aka: Bjarke) Finals internationale (Night Elf) defeated CantChat. (Undead) 2-0! Toliko o vasem madfrogu, nabio ga HOT :) Ostale gateway-e i ne treba komentarisati... :) Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Eto, HoT je dakle opet u formi, ali u LAN-u zna da zakaze...jebe ga samo shto mu forma varira, inache je mnogo predobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sHqma Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 hmm greene....shta ti znachi ono "mnogo predobar"?! koliko ja poznajem srpski jezik....ide ili predobar ili mnogo dobar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 To je Sharky uspeo da izvali ne znam ni ja kada... MA HoT bas u LANU jebe kevu GReene... btw Razormane FroG nije igrao 2 meseca w3 i dosao na tur i bio 2. a HoT se sabija od laddera...pogledaj kada je frog na CantChatu odigrao zadnju partiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 alo zeroxe to je ladder contest,znachi frog je morao da bude u top32 na evropi da bi to igrao, znachi igrao je :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 na svim realmima elfovi sem na na lordaeronu >_< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lica) Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 @ Shqma: to je pleonazam sto je Green upotrebio (mnogo predobar). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Da, pleonazam je, ali je takodje Sharkyjev trademark koji je on izvalio odavno (kao shto reche Zerox). Postoji josh i mnogo prelosh, ali je manje u upotrebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts