eXoDuS Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Pa u filmu radnja je takva da je bomba slucajno bacena, ne razumem sta je smesno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 predivan film Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Pa u filmu radnja je takva da je bomba slucajno bacena, ne razumem sta je smesno? pa, ono - sluchajno, a posred glavnog grada... mislim, da je sluchajno, pa da su zveknuli bilo gde, koliko je bilo SSSR prostranstvo, ali ne, nego bash Moskva, i to sasvim sluchajno :D (ma nema veze, uglavnom, slatko sam se nasmejao, hvala) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 kladim se da ti "slučajno je ozračen tetreb-zracima u supertajnoj laboratoriji i od tada pozeleni kad se naljuti" nije bio glup/bizaran zaplet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXoDuS Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Pa sto da ne. Ne znam dal si gledao film. U svakom slucaju grupa bombardera koja je bila u vazduhu je usled kvara mehanike tj. elektronike dobila naredjenje za napad, a njihova meta bi i inace bila Moskva. Mada nije poenta samo bacanje nuklearne bombe, vec chinjenica da smo stavili nase zivote (tj. nuklearne zemlje) u ruke tehnike i da npr. obican kvar moze da rezultuje i neopisivom razaranju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 ih, ima između 20 i 300 filmova sa tim ili sličnim zapletom. ne ide to baš tako, potrebne su žešće provere da bi se odobrilo bacanje nuklearke (što naravno ne čini tragediju ljudskog roda manjom). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXoDuS Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Dobro naravno da nije mada su odradili najbolje sto su mogli. Valjda su bombarderi usli na teritoriju SSSR i Rusi nekako uspeli da im ometaju komunikacije bla bla bla, a kad je US el presidente uspeo da natera Ruse da to iskljuce da im mogao da im kaze da ne bacaju nuklearke, piloti su bili trenirani da ne veruju nikome jer Ruje mogu da imitiraju glas americkog predsednika. bla bla bla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Ja sam kupio zmaja juche .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 jeste kako da ne sjebala nukelarka sve a kamera opusteno snima ... bazili nukelarku opusteno iz topceta a kamermani ko da su posli na izlet ... ovo je propagadni film za vreme hladnog rata da bi malo naplasili narod tipa ovo ce rusi da nam urade ako mi ne uradimo njima ccc smesno.eto. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 jeste kako da ne sjebala nukelarka sve a kamera opusteno snima ... bazili nukelarku opusteno iz topceta a kamermani ko da su posli na izlet ... ovo je propagadni film za vreme hladnog rata da bi malo naplasili narod tipa ovo ce rusi da nam urade ako mi ne uradimo njima ccc smesno.eto. ← errrm.. ti znash (ako ne greshim) da postoje nuklearke u obliku artiljerijskih zrna? i da je 105mm artiljerija bila oruzhje ogromnog dometa? (za vreme WW2 jedini znachajno veci domet su imali nemachki zheleznichki topovi) da ne prichamo o zumu na kamerama.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 (edited) errrm.. ti znash (ako ne greshim) da postoje nuklearke u obliku artiljerijskih zrna? i da je 105mm artiljerija bila oruzhje ogromnog dometa? (za vreme WW2 jedini znachajno veci domet su imali nemachki zheleznichki topovi) da ne prichamo o zumu na kamerama.. ← jebiga i dalje mislim da je propaganda kako su oni do yaya i da narocito su xtra oni snimci iz polupticije perspektive kada puca bomba ... i ako ovo nije snimljeno u studiju MGM-a ili Warner Bros-a onda cu poceti da verujem da moze da se zatrudni od pusenja ku*ca.eto. P.S.Ono sam topcetom je metaforicki receno. Edited July 8, 2005 by Nykolla Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Pa dobro i da jeste,ovde se ne prica o tome,nego o jacini te male nukElarke... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Sve u svemu, da hoce mogu i jedi i drugi da dovedu do kraja sveta..hvala bogu shto ne zele...ili ipak zele...mislite o tome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Pa dobro i da jeste,ovde se ne prica o tome,nego o jacini te male nukElarke... ← izvini ako sam bio offtopic ali ja sam pricao o filmu ;) Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 "MALA" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts