ZeRoX- Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Posto kao sto vec znate retko koji igrac je uspeo da se iz RoCa proslavi i u TFT-u.Vreme je zgazilo definitivno sve igrace koji su nest oznali pre 1.07 verzije..mislim na Insomniu,SuRviVoRa,HeMaNa,Zeusa,BIattya,FroGa,sve clanove klana KeKo... A onda pogledate sadasnje dobre igrace kojima tek sledi slava: 64AMD.WinneR,SK.HoT,Pentagram.TeRRoR,fnatic.RotterDaM,fnatic.Creo,T.MH]Ciara,SK.ElakeDuck...ima ih jos dosta,pa vi dodajte listu onih za koje mislite da nisu losi,i da tek treba da se dokazu...mozda bih dodao jos i ToRReNa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 nadam se da to nije onaj hot iz sc-a i nadam se da ne igra undead-a... inace ce razje*ati igricu SKROZ... :) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 nadam se da to nije onaj hot iz sc-a i nadam se da ne igra undead-a... inace ce razje*ati igricu SKROZ... :) ← gledao sam nesto na netu o danasnjim sabijacima , zar Moon nije dovoljno dobar da ga stavis na taj spisak ? ? ? ps nerazumem se ja puno u to ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lica) Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 pa naravno Zerter :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H2B.PhoBoS Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Svi ti igraci koje si naveo misle da imaju svoj stil igre a svi dobro znamo da sve fore sa Ud su potekle od Mad Froga Od zeusa dok je on bio na vrhu samo je on znao neke fore pa su ga kopirali drugu i posle ti ispadoze dobri igraci Humani kao sto su insomnia,bjarke,tod, to su humani od kojih su svi naucili da nije billo njih jos bi se mucili oko F-exp a onaj sky svaka mu cast ali on je jedan od novokomponovanih koje ja ne volim uopste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 HoT je gotivac, ali kao shto sam vec negde objashnjavao, izgubio je motivaciju kad je preshao u SK, jer je to nekako maksimum. Mada, vidim da se polako vraca u staru formu (uzeleo se verovatno), kada je sabijao sve iz najboljih Daw dana (mislim da smo igrali jedno 7-8 partija, i nijednu nisam dobio, stvarno lik nije bio normalan). Dalje, Winner je dobar, mada je idiot, Creo je isto mnogo predobar. S tim shto ima igracha koji su standardno na vrhu (nisu vishe u usponu : FoV, ToD, Grubby, FarSeer, Moon, Zacard etc...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 HoT je gotivac, ali kao shto sam vec negde objashnjavao, izgubio je motivaciju kad je preshao u SK, jer je to nekako maksimum. Mada, vidim da se polako vraca u staru formu (uzeleo se verovatno), kada je sabijao sve iz najboljih Daw dana (mislim da smo igrali jedno 7-8 partija, i nijednu nisam dobio, stvarno lik nije bio normalan). Dalje, Winner je dobar, mada je idiot, Creo je isto mnogo predobar. S tim shto ima igracha koji su standardno na vrhu (nisu vishe u usponu : FoV, ToD, Grubby, FarSeer, Moon, Zacard etc...) ← 3BerB se negde izgubio isto je bio dobar, Giacomo se polako vraca, videcemo na eswc-u, Satiini isto dobar u zadnje vreme, Torren. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 3, 2005 Author Report Share Posted July 3, 2005 (edited) zver mi se nikada iskreno nije svidjao,ali nije bio los generalno gledano,ali nije mogao da uzme bo3 ni jednom igracu iz wc3l-a(ali bar ga je igrao). @kicpe:ne mogu da stavim Moona na listu jer on nije u usponu vec u zivotnoj formi,kao i GoStop,Shortround... @Green:ma gde izgubio motivaciju,pogledaj mu skor 850-250,to ne moze svako da napravi,ali ako je on smoren od igre igrao svaki dan po 8 sati i napravio takav skor onda svaka mu cast.Btw dokazao se u mnogo LAN turnira,tako da ono... EDIT dodao bih jos i mTw-DaviNa koji me ja ispresavijao na ladderu pa moram da ga upisem :D.bas kida,a moze jos dosta da se popravi kao i njegov APM :D Edited July 3, 2005 by zerox[pro-team] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 (edited) nije ti se svidjao kad nisi ni znao kako igra :).3Bepb je prejak orc bio i imao si sta da vidis u njegovim partijama,sto kaze h1 ne znam gde se izgubio ali je bio dosta jak cak sta vise jaci i od winnera Edited July 3, 2005 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 3, 2005 Author Report Share Posted July 3, 2005 http://www.battle.net/war3/ladder/w3xp-pla...ame=reseT.3BEPb Nije se izgubio nego je nebitan...ma vazi WinneR>Zver Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Realno, Zverb je Winnera jeo za doruchak krajem proshle godine. Winner je eksplodirao tek ove godine, i josh ce da napreduje (mislim). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Realno, Zverb je Winnera jeo za doruchak krajem proshle godine. Winner je eksplodirao tek ove godine, i josh ce da napreduje (mislim). ← stoji, secamo se svi nasheg nesretnog perioda u legionu, gde je 3berb jeo sve,a sharky winnera :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 (edited) Da, na to sam i mislio. Zverb je ubedljivo bio najjachi, pa Winner i Sharky, koji su bili prilichno ujednacheni (sa mozda malom Winnerovom prednoscu). A vidi sada, Winner 3. na WEG-u, Sharky 3. na Metronet kupu . Ali nema veze, vazno je da smo se ozdrali u Staroj Treshnji a Winner jede pirinach. Edited July 3, 2005 by Mr. Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Da, na to sam i mislio. Zverb je ubedljivo bio najjachi, pa Winner i Sharky, koji su bili prilichno ujednacheni (sa mozda malom Winnerovom prednoscu). A vidi sada, Winner 3. na WEG-u, Sharky 3. na Metronet kupu . Ali nema veze, vazno je da smo se ozdrali u Staroj Treshnji a Winner jede pirinach. ← cuti, nije mi dobro :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 http://www.battle.net/war3/ladder/w3xp-pla...ame=reseT.3BEPb Nije se izgubio nego je nebitan...ma vazi WinneR>Zver ← kao sto rekoh nisi gledao kako igra 3Bepb :), sada jeste ali tada mu je winner samo padawan bio! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 sto je najtuznije kad bi se tjoravi zaleteo wineru video bi on njegovog boga :) zaboravio si da sam i ja sad u usponu :D :P a Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 4, 2005 Author Report Share Posted July 4, 2005 @ Green : nije zverb to b je u ruskom(litvanskom) meki znak,inace se cita Zver... @Fata : gledao sam zvera,uglavnom u wc3lu kada je gubio od SuRviVoR-a i nekih tako ne top igraca,a samim tim ne verujem da je i on mogao biti top,ali verujem vam na rec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Kapiram, ali mi je lakshe da napishem Zverb, jer mi treba sat vremena da nabodem ime u originalu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Kapiram, ali mi je lakshe da napishem Zverb, jer mi treba sat vremena da nabodem ime u originalu... ← oce to kad si retardiran jos je njegovo ime cirilicno napisano pa ono kapiram da si retard! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Fato, samo kad ti nekom kazesh da je retard...misliiiiiim . "Jebi majmuna dok su mu noge u blatu." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 (edited) Fato, samo kad ti nekom kazesh da je retard...misliiiiiim . "Jebi majmuna dok su mu noge u blatu." ← ali samo LOL,btw nemoj da mi prosipas te kumodraz fore i fazone posto koliko sam cuo od jos jednog decka to je sada "IN"! Edited July 4, 2005 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Shta god si ti sad hteo da kazesh ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Shta god si ti sad hteo da kazesh ... ← tupturur kao stagod ae pali! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 (edited) Shta god si ti sad hteo da kazesh ... ← [edit]Odskochili smo od topica...necemo vishe...[/edit] Edited July 4, 2005 by Mr. Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 [edit]Odskochili smo od topica...necemo vishe...[/edit] ← pa da oce to kad imash retardiran mozak Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts