dvnityCker Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 dizem je iz mrtvih da bi malo iskomentrasao film.. znaci ok je al mi se ne svidja to sto je nemesis napravljen kao neka spora krmaca od 500kg... u igrici je brzi od coveka... i ne svidja mi se sto ni malo nema veze s radnjom u igrici (pre s mestima zbivanja... ) and who the fuck is alice?? mogli su malo da ga povezu s igricom.. enivejz jill valentine odlicno odradjena... Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Veliki sam fan igre,i od filma sam ocekivao zaista MNOGO...mozda mi se zato nije ni svideo...ni jedan deo:( Prica je jednostavno previse suplja... Jill...mmmm...sweet! Ne znam zasto gotivim Siennu Guillory,ali,well,gotivim je,i mnogo mi je sexy. Ona i Nemesis su jedine svetle tacke u filmu-da,ok mi je N onakav kakav je. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Prvi film resident jos koliko toliko prati pricu iz igre, mada ima milion rupa i nepoklapanja. drugi film je totalno sranje, nema veze sa radnjom, lokacijama i likovima iz igrice. preporuka: bolje preci opet sve delove igre nego gledati budjitis od filma Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Prvi film resident jos koliko toliko prati pricu iz igre, mada ima milion rupa i nepoklapanja. drugi film je totalno sranje, nema veze sa radnjom, lokacijama i likovima iz igrice. preporuka: bolje preci opet sve delove igre nego gledati budjitis od filma ← Slazem se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts