phantomq Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Nema sta izgleda da je sudjeno da kezman igra u CZ Posle PSV ponovo nosi crveno beli dres ali sad Atletiko Nadajmo se da mi necemo biti te srece pa da treci put obuce jos jedan (kad ga budu sutnuli i iz spanije) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 pa chelsea je gledao samo da vrati pare... da je Zvezda ponudila toliko love prodali bi ga Zvezdi, i eto crveno belog dresa... :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 jooooooj.... pa nemogu da verujem da ga je neko qpio... propljuvace krv sto su dali pare za njega kad krene da mashi prazne golove... sledeci transfer ce mu biti za loznicu ili taj neki fazon Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 shtavishe ja mislim da ce on da bukne u shpaniji :) nekako mi se chini da igra taj fudbal:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 shtavishe ja mislim da ce on da bukne u shpaniji :) nekako mi se chini da igra taj fudbal:) ← Teshko pored Toresa...Mada opet Kezman je sigurno bolje drustvo Toresu u napadu od Salve Baljeste i Havi Morena...e sad sto ce celnici Atletika da ukapiraju da su mogli za mnogo manje para da dovedu igraca istog kvaliteta,to je vec druga prica...:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 shtavishe ja mislim da ce on da bukne u shpaniji :) nekako mi se chini da igra taj fudbal:) ← lol Spalitje ga navijachi nakon pete promashene 100% shanse... Shalim se, ako su Savo i Darko mogli da dominiraju na momente Shpanijom, mozhe i Kezha. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Shalim se, ako su Savo i Darko mogli da dominiraju na momente Shpanijom, mozhe i Kezha. :) ← word. Zaboravio si i Mijata... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 on je doveden da bi pruzio podrsku toresu. sve ce ici na njega.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 on je doveden da bi pruzio podrsku toresu. sve ce ici na njega.... ← mislis na sistem - ako slucajno ovaj promasi da Kezman bude tu negde da taj otpadak pretvori u gol? Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted July 1, 2005 Author Report Share Posted July 1, 2005 mislis na sistem - ako slucajno ovaj promasi da Kezman bude tu negde da taj otpadak pretvori u gol? ← ne to nego ako ovaj promasi onda ce i kezman da promasi pa ce svi da krive kezmana Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 ^ haha :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 ako ovaj promasi onda ce i kezman da promasi pa ce svi da krive kezmana :D mudro zborish Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Teshko pored Toresa...Mada opet Kezman je sigurno bolje drustvo Toresu u napadu od Salve Baljeste i Havi Morena...e sad sto ce celnici Atletika da ukapiraju da su mogli za mnogo manje para da dovedu igraca istog kvaliteta,to je vec druga prica...:) ← kako sam ja cuo Tores je otisao u zamenu! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 [ironija]Taj covek stvarno ima srece. Stalno bleji u velikim klubovima, a nema pojma.[/ironija] Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 [sarkazam]Fantastican je,u PSV-u je sve golove dao kada predribla celu odbranu ukljucujuci i golmana,u reprezentaciji je najzasluzniji za ovako dobre igre,u Celziju nije pruzio maximum,jebiga BRE mrzeo ga Murinjo[/sarkazam] [tuzna istina]Realno,on koliko vredi pokazao je u repki i u Celziju,a mani me ono dao sam najvise golova u Holandskoj ligi uzmu Roben i Romedal isprintaju 100m za 9,99 i dodaju meni loptu na gol liniji...[/tuzna istina] Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Aj sad ponovo procitaj moj prethodni post, da se ne ponavljam. :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 (edited) word. Zaboravio si i Mijata... ← Ne dirajte mijata... kad je bio u zivotnoj formi bio je jedan od boljih igracha u svetu... dok Darko i Milosevic nikad nisu bili ni blizu dobri kao on... Edited July 24, 2005 by Mario^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 kako sam ja cuo Tores je otisao u zamenu! ← teshko, Torres im je najbolji igrach bio proshle sezone. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts