GriM ReapeR Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Alijansa je pokazala svoje pravo liceeeeeee.......izgleda da cemo resiti ovo na serveru ;)....bolje vam je da ne idete sami, mozda ne pojedete prasinu za 5 sekundi nego za 10 LOL.... e da....a koja je bre to prednost horde ? Sto nas ima manje na svakom serveru mozda? sto nam 1/2 populacije nisu shamani ko vama paladini? bas bi voleo da pojasnis to malo zivo me zanima....i ostavite vase nickove na serveru kad ste vec tu da se ne cimam da trazim.... :)) Inace Balkan Ekspres je vec dobro poznat kod nas....KOS :)...Pre neki dan u WG smo palishi 51 lvl tolko skakali po glavi da ja mislim da mu josh nije dobro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Ma daj bre Grime, ja priznajem da palisa ima dosta, ali 100% smem da potpisem da je svaki 2. hordas shami. Znaci to je sigurno za Shadowmoon, a verujem i za ostale servere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 nije istina da je svaki drugi hordas shami, bar ne na dunemaulu. to potpisujem. u hordi na dunemaulu fali priestova i druida a ostali su cini mi se otprilike ravnopravni po broju. mozda shamana ima malo vise ali nije to toliko drasticno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 2 dana 3 lika 2nelf rouga 13lvl silvermoon i 1 dwarf paladin 14lvl :/ stereotip :/ Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 NE Druid lvl 60 @ ShadowMoon .. a sad odo' na more :P see ya guys ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 NE Druid lvl 60 @ ShadowMoon .. a sad odo' na more :P see ya guys ;) ← /cheer ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 # Troll rogue lvl 60 na Shattered hand nick- Ramirez guild- Oni of Calimdor # Troll mage lvl 20 na Shattered hand nick- MarquizDeSad guild- neigram ga dugo zaboravio sam # Gnome mage lvl 30 na Skullcrusher nick- ministar guild- bio sam u nekim monky.... nesto ali sam obriso ovog chara iz protesta prema allijansi # troll shaman lvl 1 na Shattered hand nick- Vukoman guild- videcemo ovaj char tek pocinjem i ulazem mnogo nade u njega serem, danas cu da dobijem lvl 60, jbg previse vremena u av umesto neki scholo/brd/brs da radim cesce oko mesec and 1/2 do 2 meseca od kupovine wowa Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Versus - Orc Warrior lvl 56 (Turalyon server) Guild: AG Crimson Guard Mandrake - Tauren Druid lvl 24 (Turalyon server) Isti guild Belanna - NE Rogue lvl 14 (Stormscale server) No guild Versus - Human Paladin lvl 16 (Dragonmaw server) W S G Ova poslednja dva sam napravio kako bih isprobao "najpopularnije klase" :) Ako se gleda ko je koliko igrao :) Igram od US Open Beta, pa kroz celu EU Betu i sad retail. Znaci skoro godinu dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts