MiGsa Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Kada sam bio u cheskoj sto su svi nosili carape + papuce/sandale tako da ne znam sta vas cudi cela evopa "ljakse" samo smo mi smekeri :))) mda..... ← meni je to seljacki, carape + saldale il papuce... a i bezvezno izgleda i josh nije prakticno... glupo.! ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 ipak mi josh nismo u evropi tako da bolje da budemo shmekeri dok ne udjemo u istu - znachi josh 20-30 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 koji ce nam k. evropa... pa ebem ga, u evropi smo... makar nas vidim na karti sveta... aaa stvarno krenem da se nerviram kad vidim ko nas vodi, i gde nas vode... (septembar. drzavni bankrot... ha!) nevazno, ono mozda budem dobio tradicionale jap. san. :)) ko na slici joj josh da nadjem neki black kimono... i katanu... :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 shta bi ti radio sa katanom, 'leba ti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 pa mazao nesto na leba ;) Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 29, 2005 Author Report Share Posted June 29, 2005 Ljustio k'ompir. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Migsha, ukoliko nabavish katanu... jedna rech - harikiri. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 necu, boli shta bi radio a?... pa vezbao bi :D da bi kasnije bio spreman na invaziju mutanta i robota... koje bi mojom oshtricom sasekao na half... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 ot, jel je istina da japanci ne dozvoljavaju da se nijedna prava katana koju su njihovi majstori napravili iznese iz japana? btw, migsa drzi se ti kikirikija:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 nije... moj trener ima jednu koju je dobio kad je bio u japanu... i kako jebeno predrkano izgleda.. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Jesi siguran da to nije obicna kopija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 dobro krule, nisam ja bas toliki retard...nesto sto izgleda isto kao katana bi mogal da se napravi bilo gde...uostalom da li stvarno mislite da su svi od raznoraznih maceva koje mozete videti po radnjama pravili stari majstori koji su prekivali gvodzje 1000 puta....znaci svaku jebenu "katanu" koja moze da se nabavi za 100 evra je napravio neki chicha u japanu cija porodica taj zanat radi hiljadu godina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 to za katanu je istina, ne sme da se izvozi... jedino ako japanska vlada pokloni nekome... u znak zahvalnosti... ali ipak to je retkost :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 zar nisu katane, pogotove te koje prave ti stari majstori znalci, nesto kao nacionalno blago japana i ne mogu da se iznose iz japana, na stranu sto kostaju 6 cifara :) pogotovu sto ih strancima tesko daju, moraju bas da ih zasluse, ne znam piksi da li ima takvu katanu :) a ne neki turista ili tip koji je zavrsio neki kurs nekog shibanja :) mozes da kupis one obicne, te od stotitnak dolara do par hiljada, ili one kineske kopije i da ih izneses :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Predlazem da probamo na Migshi, Gotenksu, i dajte jos nekog :) ← ali ja nisam lesh ja sam leshinar ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Naravno! pa sta me lozhis onda:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Koliko se secam jedne matore emisije: u vreme kad su je snimali ostao je bio samo jedan chile (za koga se zvanichno zna) koji je znao kompletnu proceduru za pravljenje tih pravih katana chile je valjda umbro imao je shegrte , da li neko od njih sada to ume da pravi, nemam pojma. Te "prave" matore katane ne smeju da se iznose, kad su Titu poklonili jednu (zapravo, valjda su mu poklonili vakizashi, neka me ispravi neko ako greshim) odluku o tome su doneli na posebnoj sednici vlade i to je kao bila velika chast i izuzetak. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Ne znam zashto, ali papuche su neshto shto me najvishe nervira na svetu, mrzim ih ko bubashvabe, imam fobiju od istih. Nosite patofne sa medama ili zekama! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Mrzim papuče, mrzim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 u jebote... mrzish me? :D ono pre neki dan sam izashao u totalno opushtenom fazonu, japanke, shorc (bez dzepova, onaj za fucu) neka majcica (majcu koju sam dobio od svog fudbalskog tima u us.`u(... u jednoj ruci mobilni u drugoj kljucevi od stana i vrtreo sam kljuceve ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Migsa brate puko si ko oblanda :) Dodji radi to ovde navataces par riba a mozda i batine... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Migsha => shaban. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 rofl:D ma ne shto bi se ja sad oblacio fensi patikice, majcice, pantalonice... kad mogu opushteno shorcic i da me boli uvce, ono vetric pirka... ja ladim **ja :)) a daleko sam ti ja od shabana, giber jesam... ali shaban nisam ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Au,u kom ste vi losem tripu... Pa na ovoj temperaturi nista osim sorca i papuca ne dolazi u obzir,i tako jedva podnosim ovu vrucinu... Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Al' svejedno ces dobiti batine ako zalutash =) ← in d blok aj em sejf... :)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts