Zwerko Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Sto se tice carina, ne razumem, sta treba sa njima urditi? Povecati, smanjiti, ukinuti? ← To sam upravo i ja hteo da pitam Plus sto mi nije bas jasno kako carine spadaju u poreski sistem. To je u definiciji porezi i dazbine onaj deo koji spada u dazbine. A uostalom sve zemlje u svetu carine robu, ne vidim kako to moze biti greska. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 zapravo ako ima kopiju racuna koju treba da kupcu moze da uradi povracaj robe i time da dokaze da roba nije prodata... ← Postoji kontrolna traka koja slu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXoDuS Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Ne shvatam u cemu je fora onda? Da je tako mogla bi po ceo dan da se "zeza" sa kucanjem racuna i trpa pare od povracaja sebi u dzep??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Ne shvatam u cemu je fora onda? Da je tako mogla bi po ceo dan da se "zeza" sa kucanjem racuna i trpa pare od povracaja sebi u dzep??? ← A gde je roba koju ona "vraća"? Da bi uradila povraćaj, mora da ima i robu. Jer ne mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts