~Z!~ Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 E marvo jel prati neko vojvodjansku ligu zapad? FK Metalac rulzz, svi u Futog u subotu u pola 5 na stadion metalca!!! Ostaju u ligi, baraz sa Proleterom sa klise!!!! Prva liga je propast, najvise navijaca ima u 3. i 4. ligi. Quote Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 E marvo jel prati neko vojvodjansku ligu zapad? FK Metalac rulzz, svi u Futog u subotu u pola 5 na stadion metalca!!! Ostaju u ligi, baraz sa Proleterom sa klise!!!! Prva liga je propast, najvise navijaca ima u 3. i 4. ligi. ← lepo nas kako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Bartuce da ti ustedim vreme Isuse... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted June 22, 2005 Author Report Share Posted June 22, 2005 Pa tuce su najzanimljivije!! Quote Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Prva liga je propast, najvise navijaca ima u 3. i 4. ligi. ← word. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Rad,Pazova,Srem,Javor,Mladost Luchani - verovali ili ne,mnogo vishe navijacha od 1.lige Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Pa na utakmice Metalca ima po 500 ljudi redovno a to je neka Vojvodjanska liga zapad , a u prvoj bude 200-250. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobas Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 chujem da u trecoj utakmice zavrshavaju ovako: iz keca u kec iz dvice u tuchu trece nea.:DDDDD Quote pozdrav autoru pisme niš mi se ne da Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted June 23, 2005 Author Report Share Posted June 23, 2005 Na utakmici Vojvodina-Zeta(prva liga) 200 navijaca,a na metalac-mladost 800 i cak je bila i bakljada!! Quote Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Kad je bio turnir u fudbalu u bloku finale su gledali oko 400 ljudi ali kakve veze ima ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 ajd izglasajte me za predstavnika "marve", pa da u ime svih vas pitam decka da li ima manje od 12 godina ili je dovoljno retardiran da mu zacepim tu nevaspitanu gubicu... btw. najvise navijaca na stadionima je tema za razgovor... treba li da podvucem NA STADIONIMA??? p.s. tildo jesi ti nekada je*o nesto van svog sela ili i dalje svr*avas na baklje... za modose: mislim da je ovaj post zasluzio da ostane makar dok ga ne procitaju oni kojima je upucen, jer ako se tolerise ponizavajuci ton lika koji je juce dosao na forum... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 p.s. tildo jesi ti nekada je*o nesto van svog sela ili i dalje svr*avas na baklje... Sarmo kralju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted June 24, 2005 Author Report Share Posted June 24, 2005 ajd izglasajte me za predstavnika "marve", pa da u ime svih vas pitam decka da li ima manje od 12 godina ili je dovoljno retardiran da mu zacepim tu nevaspitanu gubicu... btw. najvise navijaca na stadionima je tema za razgovor... treba li da podvucem NA STADIONIMA??? p.s. tildo jesi ti nekada je*o nesto van svog sela ili i dalje svr*avas na baklje... za modose: mislim da je ovaj post zasluzio da ostane makar dok ga ne procitaju oni kojima je upucen, jer ako se tolerise ponizavajuci ton lika koji je juce dosao na forum... ← Sta se palis tako,mogu ja da pricam o cemu god hocu,a samo da znas nisam dosao juce na forum,vec sam bio pre jedno 2,3 godine pa mi je onda umro internet,pa sad imam novi account. Quote Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Shumice su ipak zakon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Ja bi preporucio svim Grobarima koji nemaju sta da rade nedeljom ujutru da dodju u Zemun na teren Teleoptika. Telis je u trecoj ligi. Bude solidno ljudi, gledate neiskvaren fudbal + gomilu igraca Partizana. Karta 100 dindzi. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosan Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 (edited) Vojvodjanska liga je zakon! Dobar fudbal, zanimljivo, a ne zvezda i partizan!!! Zato niko vise i ne dolazi na utakmice, jer se sve unapred zna! Pozz za Z!-a i Longleyy-a! Hvala na podrsci! P.S. U subotu 17h svi u Futog na Metalac!!! Sem Edited June 24, 2005 by kosan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Shta je ovo? Koja najezda... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosan Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Taka tura! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts