Zwerko Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Definitivno mislim (ali nisam siguran, mozda neki od pravnika moze da nam pomogne) da on na kompu ne bi smeo ni da ima bilo kakve pedofilske slike u fazonu ono bebe, deca do 5 godina i takve bolesthine, bez obzira sto to ne prosledjuje dalje. ← Mislim da ama bas nigde nije definisano sta ti smes a sta ne da drzis na svom kompu, pa cak ni sta ne smes da kacis na net. Ono kao ako nadju slike gde je on u neprilicnim pozama sa nekim detetom (granica je 14god) onda ce da ga corkiraju za "obljubu". Ali to sto on ima slike dece na kompu nije nikakav prekrsaj, osim ako pak ta deca nisu sa nekim drugim cikom gde je on onda saucesnik posto nije prijavio to policiji. Tako da svi pedofili sa foruma mogu slobodno da odahnu, posto kako deluje tesko da ce se Skupstina Srbije u skorije vreme pozabaviti donosenjem tako nekog zakona. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 To moze da se desi svakom od nas...;)) ← prichaj za sebe pedo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Mislim da ama bas nigde nije definisano sta ti smes a sta ne da drzis na svom kompu, pa cak ni sta ne smes da kacis na net. Ono kao ako nadju slike gde je on u neprilicnim pozama sa nekim detetom (granica je 14god) onda ce da ga corkiraju za "obljubu". Ali to sto on ima slike dece na kompu nije nikakav prekrsaj, osim ako pak ta deca nisu sa nekim drugim cikom gde je on onda saucesnik posto nije prijavio to policiji. Tako da svi pedofili sa foruma mogu slobodno da odahnu, posto kako deluje tesko da ce se Skupstina Srbije u skorije vreme pozabaviti donosenjem tako nekog zakona. ← Uff , dobro je , ja vec obrisao pola slika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Uff , dobro je , ja vec obrisao pola slika. ←Dzaba,ja te vec prijavio.. :/ Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Dzaba,ja te vec prijavio.. :/ ← Aj nemoj Pozajmicu ti koju [deal] nema iznad 7 god. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 a ako su to zaboravili sa vremenskim zonama da urade onda su stvarno MENTOLI ali MENTOLI !!! i sad ko je kriv ? ipak je neko sa tog provajdera ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts