Jump to content

PALADIN

Klindza

Recommended Posts

nisi dobro razumeo Discombobulator Ray sluzi za :

http://www.thottbot.com/?i=9263

Use: Transforms the target into a Leper Gnome, reducing its melee and spell damage by 40 and its movement rate to 80% for 12 sec.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Soc je osakacen sa razlogom,koji je lepo naveden. Soc je od samog pocetka trebao da radi sve manji damage po udarcu,ali nije,i to su ispravili.Kraj price. Sto se tice ispravljanja rank1 vs rank4 i slicno,to je druga stvar....

nije namenjen da pravi manji dmg svakim udarcem... ako nisi igrao paladina mojne da prichash gluposti

crusader je seal koji ubrzava napad i svakim udarcem pravi manji dmg

soc je seal koji ima shanse da uradi isti dmg kao weapon u bonusu na weapon damage...

uvek moze bolje...

nije namenjen da pravi manji dmg svakim udarcem... ako nisi igrao paladina mojne da prichash gluposti

crusader je seal koji ubrzava napad i svakim udarcem pravi manji dmg

soc je seal koji ima shanse da uradi isti dmg kao weapon u bonusu na weapon damage...

Igrao sam malo paladina,ali sam mislio na drugu stvar ocigledno... My bad...

-------------------------

WoW Server: soon to be updated...

Character: soon to be updated...

jebiga... za soc morash bar 35 lvla da odigrash i sve da napucash u retribution

ili tako neshto ne znam tachan broj talenata davno sam igrao paladina (pre 5 meseci)

Ja sam igrao pre oko 2 meseca,i igrao sam par dana i smorio se :)

-------------------------

WoW Server: soon to be updated...

Character: soon to be updated...

nisi dobro razumeo Discombobulator Ray sluzi za :

http://www.thottbot.com/?i=9263

Use: Transforms the target into a Leper Gnome, reducing its melee and spell damage by 40 and its movement rate to 80% for 12 sec.

Uf sorry mislio sam na Egan's Blaster:

http://www.thottbot.com/?i=Egan%27s%20Blaster

Totalni prebacaj.....necu vise da postujem po forumima dok se dobro ne ispavam.

poz. i ne zamerite

ne znam... ja imam strpljenja za svaku klasu

jer realno ako igrash po svom instinktu i ne slushash previshe shta drugi kazu uvek cesh biti zadovoljan... naravno uvek mozesh da usvojish proverene fore da bi bio koristan svom guildu i samom sebi...

uvek moze bolje...

Za SOC treba 10 pointa u retribution. Istina je da je soc bio ponekad preteran, pogotovo ako se koristio sa 2h oruzjem kod koga ima dobra proc rate. Ono sto sam rekao je da su smanjili dmg, a da nisu ispravili pravi bag, a to su rankovi. To ce pretpostavljem u sledecem patchu. :) Jos samo da nam ukinu da mozemo da se hartstonujemo ispod stita.. hehe

Najgore je sto ljudi koji su kukali za Soc bili paladini.. :( (pod ovim mislim na eu forum a koliko sam video ni ameri nisu bili nesto bolji)

Hm...nesvatam samo zasto dmg redakshn na soc-u jer on pravi holy dmg a to je da tako kazem "magican" dmg....onda bi trebalo da uvedu reduction na sve magije :)

(Naravno ceo ovaj kom entar pod uslovom da je stvarno razlog manjeg dmg-a soc reduction :))))

Eh...da

Evo i mene, novog clana vaseg foruma...(posle male zabune sa post-ovanjem sa stranice sa koje sam citao ovaj topic pre nego sto sam odlucio da napravim svoj i konacno nesto ovde i post-ujem...ali to sad nije bitno)

Do pre jedno 3 nedelje igrao sam paladina na stormrage-u(dogurao sam do 31. nivoa) i ono sto mogu sa sigurnoscu da kazem je:

1. Paja je odlican za PvE

2. Paja je tuga za PvP (jos veca tuga je to sto sam vecinu ljudi i dobijao u PvP-u, ali cisto zato sto ne znaju da igraju)

3. Svi mrze paladine zato sto veliki broj imbecila igra paladine...Na ovom serveru svaki treci lik je bio paladin, i to sve l33t hax0r decurlija... Kad mi je lik whisperovao "dwarf palllys rulez lol!!!!!!!!!!!!!!" doslo mi da ga zadavim kablom od modema (mali skot verovatno ima bezicni internet doduse)...

Enivejs, neko je bese pitao za 1h cekic za 25. nivo(znam da je bilo davno al shta ces)...Mani se 1h oruzja ,paladin ionako pravi smesan damage, jedino sto te i vadi sa 2h oruzjem je seal of command. Uzmi onaj Verigan's Fist 2h cekic sto dobijes kao nagradu za paladin quest (Test of Righteousness, quest je za 22 level ali moras da odradis prvi deo Deadmines-a, BFD i jos jedan dungeon ne mogu da se setim, tako da ce ti trebati pomoc).

Inace sad igram orc warrior-a na Shattered Hand-u. Smorio me PvE server, likovi iskljuce pvp pa cekaju da prodjes da te napadnu sa ledja i to smatraju vrhuncem taktickog umeca. Cak mi je neka riba izvalila "N00b!!!!!!" kad sam rekao da nikad ne gasim PvP... *sigh*

Sto se tiche masovnosti , ja sam negde 35% posto sretao shamane sto je bolesno , i kada igram aliance od prilike 31 huntere ... sto je isto bolesno ... ima i premnogo rougova ... ali ne toliko koliko ove 2 klase ... mogu slobodno da kazem da warlocka ima ubeeeedljivo najmanje ... paladini su prosek po brojnosti !

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

• 3 weeks later...