Dusan_k Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 E ovako. Kupio sam wow, verovatno cu placati preko one game kartice od 60 dana , ali trenutno je nemam. Znam da je prvi mesec FREE ali opet trazi broj kartice pri createovanju accounta, pa me zanima da li mogu tu da se samo izlupetaju neki broevi a kasnije posle mesec dana da to izmenim. I jos nesto... Ako neko igra na odredjenom accountu wow , i u toku njegove igre ja se ulogujem na isti acc sta ce se desiti ? Jel ko i u wc3? ili nesto drugacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klindza Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 (edited) Zvanichno upozorenje Klindzho. Edited June 22, 2005 by Kole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 E ovako. Kupio sam wow, verovatno cu placati preko one game kartice od 60 dana , ali trenutno je nemam. Znam da je prvi mesec FREE ali opet trazi broj kartice pri createovanju accounta, pa me zanima da li mogu tu da se samo izlupetaju neki broevi a kasnije posle mesec dana da to izmenim. I jos nesto... Ako neko igra na odredjenom accountu wow , i u toku njegove igre ja se ulogujem na isti acc sta ce se desiti ? Jel ko i u wc3? ili nesto drugacije ← otpashce ti kara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 Procito sam to reto ... nego me zanima da li mogu ako sada upisem neki broj da kasnije idem MANAGE ACCOUNT i tu da promenim broj kartice. Da li na manage account opciji ima mogucnost promene kreditne kartice ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 da, svaki put kad placas unosis broj kartice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 ? ako ostavish validnu karticu, oni ti automatski biluju svakog meseca (ako si izabrao mesechnu pretplatu) .. loshmi, a ti pazi kome se obracash sa "reto" .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 ako se neko konektuje dok ti igras na tvoj acc onda tebe automatski diskonektuje sa servera, meni burazer uziva to da uradi kada je u igraonici i zna da ja igram od kuce mozes da menjas u acc menageru sve podatke, posle prvog free meseca ti stopiraju acc dok ti ne potvrdis da oces da platis a onda kada potvrdis svaki mesec ti skidaju ako ima para na na kartici ako igras preko kartice zar na sva ova pitanje nije vec odgovoreno? pretrazi malo i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Procito sam to reto ... nego me zanima da li mogu ako sada upisem neki broj da kasnije idem MANAGE ACCOUNT i tu da promenim broj kartice. Da li na manage account opciji ima mogucnost promene kreditne kartice ?? ← pa ako si prochitao zashto ponovo postavljash pitanja koja su odgovorena tamo.. pazhljivo sa prozivanjem, ili ce ti roditelji staviti tastaturu na policu pa necesh moci da se igrash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klindza Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 (edited) hghghghg Edited June 21, 2005 by Klindza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 a zashto ovaj forum sve vishe i vishe lichi na cs deo foruma? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 a zashto ovaj forum sve vishe i vishe lichi na cs deo foruma? :/ ← jer je dokazano da je WoW za MMORPG isto shto i CS za FPS - zabava za shiroke narodne mase.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 jao Kali Sejnte ne serite..... ali vise nema tolerancije nizakoga pa zato brisi topik brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts