Sajro Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 sada bash razmisljam i provaljujem da ne znam u koju shkolu ide 99.99% foruma ili chime se bavi, kojim poslom, ako nije u shkoli. jedini ko mi sada na pamet pada a da znam u kojoj je shkoli jeste dule_smorisha koji je na medicinskom ali opet ne znam koj smer. pa eto, ako nije tajna recite koja ste (TRENUTNO) shkola/razred/smer & stuff. /me je do prekljuche bio 3. godina gimnz a u sredu tje znati da li je uspeshno polozio tu 3. godinu i ushao zvanichno u 4. ili je roknuo! (da se neki ne zbune, ja sam vanredni uchenik pa imam polaganja kao ljudi sa faxa) :) edit: e da zaboravih da ima ljudi koji su zavrshili shkolu! :) recite chime se bavite ako niste u shkoli! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 ja sam u onih 0.001% koji ne ide u shkolu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 cyro olosh i ponavljach... samo loce piwa ispred trafike i vata zenke ja sam jos uvek 4. godina na teh. fakultetu Mihajlo Pupin, zrenjanin smer Diplomirani inzenjer za upravljanje tehnickim sistemima u medicini, iliti dipl. ing. za crne rupe. serem se u smer i fax... jedino je drustvo doyaya... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 A to vandredno zbog iq-a ili....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 prirodno matematicki fakultet smer - racunarstvo i informatika Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Sad treba da upisem 3. na FON-u... 2. na arhitekturi... ako sve ide po planu. I polazem prijemne ispite jos na PMF-u i Likovnoj akademiji..... na PMF upadam sigurno..a ako upadnem na oba.. onda cu izabrati akademiju. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 FON,prva godina,lose mi ide:( Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 prirodno matematicki fakultet smer - racunarstvo i informatika ← /me feels sorry for you.. nego, otkud ti vremena da postujesh na forumu ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 Sad treba da upisem 3. na FON-u... 2. na arhitekturi... ako sve ide po planu. I polazem prijemne ispite jos na PMF-u i Likovnoj akademiji..... na PMF upadam sigurno..a ako upadnem na oba.. onda cu izabrati akademiju. ← chek chek, ti si trenutno na dva faksa i otjesh na josh jedan? <add> _neki smajli sa totalno zbunjenom facom_ </add> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrInIty Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Jos uvek ne znam. Saznacu za jedno 3-4 nedelje. Verovatno filoloski. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Sad zavrshio osnovnu i planiram ili da upishem 6. Beogradsku* ili 14.Beogradsku Gimnaziju, ishao bi drushtveni smer gde god odem *Verovatno zato shto mi je do osnovne koja nije ni 100m od kuce u 8 ujutru trebalo po 30min :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 osnovnu? O.o ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 izgazilo nas vreme i deca jbt... e zivote, na q** te nabijem Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 hahhahhaha, zivot je kucka koju jebu svi iz kraja.... osim tebe ! :P Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 7 razred osnovna skola 25. maj nbg. Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 nema skole..ali zato ima malolenica,..pogotovo onih ugrozenih vrsta sto vole vise kitu neko dobar dan.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 7 razred osnovna skola 25. maj nbg. e. el znas neku maju. ;p ccc. ;. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 nema skole..ali zato ima malolenica,..pogotovo onih ugrozenih vrsta sto vole vise kitu neko dobar dan.... ← ? E jebesh mi sve ako je to ugrozena vrsta... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 LOL @ ZOLA Ja sam na treccoj godini na vishoj Politehnichkoj Akademiji.Valjda ccu diplomirati u nardenih par meseci... Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Zavrsio sam "Nikolu Teslu" smer "elektrotehnicar energetike". Sada sam na fax-u Fakultet za Poslovne Studije (FPS- jednostavno nisam mogao da zaobidjem fax sa ovakvim imenom ) koji je u sklopu univerziteta Megatrend. Trenutno jurim uslov za 3 godinu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 visa poslovna...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Zavrshio Drapshin pre 10 godina i vishu poslovnu smer za marketing. Inache radim vec 10 godina kao 3D i 2D dizajner Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 zavrishio sam srednju elektrotehnicku , sad se spremam za prijemni za fax [ POMOZI BOZE !!! ] :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Filoloska gimnazija, II godina, nemacki jezik. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts