H!LTi Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Elem, izgleda da se Djomla opasno okomio da ga zatvori. E sad, to malo podseca na "ona" vremena ali opet - budimo iskreni - kurir je uvreda za zdrav razum. Ne znam, "nisam pametan"...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Eh taj kurir.....kad kod se spomene njegovo ime ja se smejem....ili zbog sadrzaja ili spog prozivanja istog...ne znam zasto bi ga ukinuli kad ljudi mogu lepo da se nasmeju citajucu OCIGLEDNE lazi i gluposti u njemu!!! Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 hehe, jednom smo na fax-u radili debatu sa temom "za-protiv ukidanje kurira"... ispalo je da je nemoguce zatvoriti dnevne novine koje imaju dobar tiraz jer se one UVEK mogu braniti da su javni servis gradjana i da gradjani imaju poverenje u njih... a i shto reche jedan profa: "ako jedne novine imaju tiraz od 800.000 komada, to znachi da sigurno ima ljudi koji u njih veruju"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 ..malo podseca na "ona" vremena u 'ona' vremena bi postavu kurira pojeo mrak.. nije da je velika shteta, ali desi se da ponekad neku vest iskopaju prvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 u 'ona' vremena bi postavu kurira pojeo mrak.. nije da je velika shteta, ali desi se da ponekad neku vest iskopaju prvi ← ??? KOJU VEST ??? Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 a koju su to redakciju pojela 'ona vremena' ? kurir pored silnih gluposti ima vrlo dobrih vesti (mada su obichno izneshene na vrlo vulgaran nachin) hteli vi to da priznate ili ne... ne bi ga ni zatvarali da im ne smeta... slazem se sa njima da mladju treba na lomachu... totalno je nenormalan grogiranu privredu je doveo do kolapsa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 (edited) Kurir=kriminalci. a koju su to redakciju pojela 'ona vremena' ? Nisu redakciju, ali Curuviju, Pantica? Ljudi iz "onog vremena" su sada u Kuriru i oko njega. Edited June 20, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 hehe, jednom smo na fax-u radili debatu sa temom "za-protiv ukidanje kurira"... ispalo je da je nemoguce zatvoriti dnevne novine koje imaju dobar tiraz jer se one UVEK mogu braniti da su javni servis gradjana i da gradjani imaju poverenje u njih... a i shto reche jedan profa: "ako jedne novine imaju tiraz od 800.000 komada, to znachi da sigurno ima ljudi koji u njih veruju"... ← Pa 10 % budala veruje a ostali kupuju radi drugih razloga:cena,smejanje,tracevi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Kupuje se na trafici ali nisu novine, Kurir :) Bas me nesto boli dupe i za kurir i za to da li "zaglupljuje narod" or stuff, ne brinite tudje brige ljudi, bolje cete proci u zivotu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S8N Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Bez dlake na jeziku,ostro,pravo u srce,nikoga nisu zaobisli,bez obzira da li su to novine BIA ili ne. Prve novine koje su se kod nas pojavile,a da imaju muda,ma sta svi mislili o kuriru,to je cinjenica. Quote No Pity For The Majority Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 ja ih ne bi zatvorio, ja bi to spalio sve sa redakcijom i tjao zdravo. e ali kada vidim na trafici ljude koji kupuju kurir.. ne znam da li da se smejem ili da plachem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Ili kad neko dojde na trafiku i kaze jedan kurir prodavacica mu kaze da nema a on: a kako to da nemate kurir ???? debili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Bez dlake na jeziku,ostro,pravo u srce,nikoga nisu zaobisli,bez obzira da li su to novine BIA ili ne. Prve novine koje su se kod nas pojavile,a da imaju muda,ma sta svi mislili o kuriru,to je cinjenica. ← sve i da nisi znao da čitaš devedesetih, za ovakvu glupariju nema opravdanja.. možda ljude iz kurira hrabrim čini to što se ne plaše da bezočno lažu i izmišljaju priče, ali reći da su prvi koji imaju muda je idiotluk. šta je sa silnim opozicionim listovima u vreme slobe? šta je sa ljudima koje su u sred zime polivali hladnom vodom, tukli pendrecima, šta je sa ljudima koje je zaista pojeo mrak? » Click to show Spoiler - click again to hide... «bagro bre jedna, zar ste tako brzo zaboravili, pička vam materina nezahvalna. inače, imam zanimljivu priču (sa dokazima) oko uređivačke politike kurira, ali me mrzi da se jebavam sad sa time.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S8N Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Da ali mi nismo vise u slobinom vremenu,i ne znam stvarno sta je kurir lagao,da li su te lazi kurira opovrgnute...A izgleda da tvojoj bagri nedostaje polivanje hladnom vodom,prebijanje na ulici i sl.,jer po tebi samo u tim uslovima takve novine mogu da budu prave.Zvucis kao vatreni religiozni fanatik koji slepo brani crkvu,daj iskuliraj se malo Quote No Pity For The Majority Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 ma ne dinkic hoce da zatvori kurir jer on misli na narod i nece da trpi da njegove poreske obveznike obmanjuju neke tamo novine ... gde ima dima ima i vatre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Da ali mi nismo vise u slobinom vremenu,i ne znam stvarno sta je kurir lagao,da li su te lazi kurira opovrgnute...A izgleda da tvojoj bagri nedostaje polivanje hladnom vodom,prebijanje na ulici i sl.,jer po tebi samo u tim uslovima takve novine mogu da budu prave.Zvucis kao vatreni religiozni fanatik koji slepo brani crkvu,daj iskuliraj se malo ← ti si bezobrazan, a ja na svu sreću mogu da te banujem. mogao bih sad da odgovorim na ovo vrlo argumentovano, čak posedujem i materijalne dokaze da je kurir govno od novina, ali to kroz tvoju debelu lobanju punu sebe ionako ne bi prošlo, tako da slobodno nastavi da misliš da su svetski mega car i da sve najbolje znaš, a ja ću kroz dva sata istresti jaja i ne mogu da ti opišem koliko će mi onda bitna biti ova rasprava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurgan Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Bez dlake na jeziku,ostro,pravo u srce,nikoga nisu zaobisli,bez obzira da li su to novine BIA ili ne. Prve novine koje su se kod nas pojavile,a da imaju muda,ma sta svi mislili o kuriru,to je cinjenica. ← Pa sad... Ne secam se da su IKAD pljuvali po radikalima, hmm... cak sta vise Toma im je idol. Pazi znaju oni nekad da ubodu, ali cinjenica je da im je urednik seljacina, da su prostacine i debelo su se obezobrazili u poslednje vreme. Treba da plate par kazni da se spuste na zemlju. Zgadila mi se ona naslovna strana sa Hotfair i podnaslovom "prodaju se dobro krave koje mucu dok svrsavaju", mislim ovakav naslov ne bi procitali ni na Pan Erotici. Quote Liberate tutame ex infernis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 pa zato shto je pan erotica jedno 150 puta kvalitetnija od kurira.. nazalost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S8N Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 ti si bezobrazan, a ja na svu sreću mogu da te banujem. mozda sam bezobrazan ali prost nisam,i naravno da mozes da me banujes na tvoju srecu,ali na tvoju nesrecu sebe i svoj mozak tesko mozes da banujes. Odlika primitivnih ljudi je izmedju ostalog izvrtanje onoga sto je neko drugi rekao,te stoga ja nigde nisam rekao da su SMC i da ja sve znam,za razliku od tebe (ne znam da li si otresao jaja) o svemoguci i sveznajuci Mister promo. Postoje i ljudi kojima nije potrebno istresanje jaja da bi se iskulirali i zdravorazumno pricali. Quote No Pity For The Majority Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 naravoučenije čitajte sportski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 na tvoju srecu,ali na tvoju nesrecu sebe i svoj mozak tesko mozes da banujes. Stvarno moram da pocnem da zapisujem ove "bisere" sa RUR-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nektar Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Kurir je najtirazniji zato sto ima sve u njemu!! I istine i neistine!! Svega i svacega!!! Traceva, gluposti, uvek ima sta da se procita!! Ipak svaki publicitet je dobar bio on dobar ili los!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xippi Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 kurir je najtirazniji zato sto su srbi stoka. Quote 3,7-Dihydro-1,3,7-trimethyl-1H-purine-2,6-dione Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 (edited) Kurir je najtirazniji zato sto ima sve u njemu!! I istine i neistine!! Svega i svacega!!! Traceva, gluposti, uvek ima sta da se procita!! Ipak svaki publicitet je dobar bio on dobar ili los!! Jeste!!! Edited June 20, 2005 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Postoje i ljudi kojima nije potrebno istresanje jaja da bi se iskulirali i zdravorazumno pricali. ← samo se ti teši :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts