Doca Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Dajte svoj komentar o utakmicama koje su odigrane ove nedelje... Licno mislim da su nas grobari valjano o'ladili sto se tice igre ali kopovi ne mogu da se porede...ipak sever je sever....ne zelim nikog da prozivam ali budite objektivni pa recite ko je bolji na kom polju... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Poznato je da ste na tom polju organizovaniji. Nadam se da ce ujedinjenje Grobara doneti novi kvalitet navijanja na Jugu. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 (edited) Poshto vec u topicu "Play off" diskutijemo o utakmici ja cu reci ovde o navijanju... Na drugoj utakmici smo slabije navijali od cigana... dok je na prvoj bilo bolje od delija iako su oni celu tekmu navijali bili smo glasniji srazmerno razlici. @noodle Donece veruj mi ;) Edited June 17, 2005 by Brain Damage Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 zvezda ima toliko vishe navijacha, ne znam zashto toliko istichesh da je imala bolje navijanje, vrlo je logichno... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 da ne bi bilo da pominjem samo jednu stranu tj. prvu tekmu ;) odnosno shta mi odgovara Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts