weasel Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Mexiko Argentina 1:1 (6:5) u penalima sory kosan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 27, 2005 Author Report Share Posted June 27, 2005 sorry nektare puk'o ti Mexico... :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Ajajajaj sta ono bi sinoc?!? Brasil suvereno vlada i to bas onako kako smo mi vladali kosarkom u Evropi, dakle klasa iznad. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 30, 2005 Author Report Share Posted June 30, 2005 poll je bio u pravu... :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 ijaoj kakvo pranje, doslo mi pomalo krivo sto tu ekipu ne mogu da nazovem svojom jedino me u celoj prici nerviralo sto se igrao opasno prljav fudbal (brazil koji uglavnom nema takve akcije je poklekao trendu najstrokavije reprezentacije na svetu) samo se nadam da ce sudije na svetskom iskljucivati odmah za bilo koji nameran ili previse grub start, da ne pricam o poslovicnom argentinskom meniju - laktovima, gazenju, igranju rukom i ostalim pizdarijama ← stijo ponekada imash momente kada bih ti iscupao ruke iz zglobova.... ne rise o argentini dok "tvoja" reprezentacija ne uradi nesto, 66-ta je bila pre ono, mnooogo vremena, a i tad ste osvojili sa fiktivnim golom. ni artur klark ne bi mogao onakav pogodak da smisli... a sad sto pljujete po argentini, to je svacije pravo, ali za razliku od argentine brazil je dosao u najjachem sastavu. a kada je trebalo argentina je pobedila brazil 3:1, pre tri nedelje... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 brazilska fudbalska liga je zvanicno (govorim o nekim vecim/organizovanijim/popularnijim ligama) jedna od najprljavijih liga. tako da. uopste juzno americki fudbal pored fenomenalnih poteza, poseduje veliku dozu ostrih startova. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Ko i mnogi znao sam da ce Brazil da osvoji ali ovako da rasturi Argentinu nisam verovao Uglavnom jesu najbolji(cim je tu ronaldinho) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts