hahaha Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 banana smajli!!! :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 gari, zashto me u usta uzimash? game.co.yu nisam obilazio nikada? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 games.co.yu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 gamer.co.yu? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Iguana:ja sam pametan ti si glup.Oo iguana ne kapiram zasto skoro svaki tvoj post mora da bude propracen hejtovanjem?Ono,jel imas nesto od toga?Zar je moguce da si i u stvarnosti takav sarkastican covek pun negativne energije,ko da vuces komplekse iz detinjstva i zivota pa se praznis ovde. lol, daleko od toga, ali kada je svet pun neuspesnih mutacija onda i morash biti cinichan... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 (edited) games.co.yu ? ← edit: kad odoh na sajt setih se da zashao sam tamo 3 puta i svadjao se vs cs retarada ali ne vidim povezanost mojih postova sa kilijevim? http://kopaonik.yubc.net/cgi-bin/ikonboard...opic=16&start=0 Edited June 16, 2005 by LaG Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Iguana,znas ono,zivi i pusti druge da umru,a? :D L@G[MAKER] ili tako nesto,siguran sam da si to ti,ako kazes da nisi,....jebiga....nisi,zivim i pustam te da umres. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Koliko se secam imao si podosta postova.Cekaj,ti si sad ozbiljno kopao po netu da bi nasao?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 http://kopaonik.yubc.net/cgi-bin/ikonboard...opic=16&start=0 ← .. de si nashao one likove :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Koliko se secam imao si podosta postova.Cekaj,ti si sad ozbiljno kopao po netu da bi nasao?... ← odesh na games.co.yu odesh na forum ukucash search author da, kopao sam ubio sam se da iskopam @giob pa to ti je games.co.yu :) yubc-ov portal za gomilu sigrica i sl fora je u tome shto odesh na taj sajt i odesh na "trenutni igrachi" i vidish ko je trenutno online a kad nema nikoga, smorish se i odesh na forum :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 mnogo jak topic... btw, covek na osnovu postova nabaci misljenje o ljudima sa 4uma, ali da li sam ja jos mlad i neukusan, ili sa god, uvek steknem pogresan utisak... koga god da sam upoznao sa neta, iszgledao je potpuno drugacije od onog sto sam ja imao u glavi (a sta ja imam u glavi... :P). nazalost, malo sam ljudi sa RUR-a upoznao, al ima gomila likova koje bi voleo da upoznam... inace ja volim da postujem po jednu recenicu razmaknutu dabl enterom, tako izgleda kao sam vise napisao :P i volim da se s' vremena na vreme proseravam h4x0rsk1m recnikom, cisto iz prozivke prema narodu koji se stvarno prima na to.. i imam misljenje o skoro svima na ovom 4umu, al necu da share-ujem, mrzecete me i killy je stvarno jedan od retkih koji uvek, ali jebeno uvek uspe da me nasmeje Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Topic istine - ovde moze da se kaze sve shto mislite o drugim forumashima Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 imam misljenje o skoro svima na ovom 4umu, al necu da share-ujem, mrzecete me Daj, postuj, bice nam zanimljivije da komentarishemo i pishemo i mi ponesto itd itd :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 rofl za topic...odavno se nije bilo ovoliko provala na jednom mestu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Lagu kralju :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 (edited) ,Jun 14 2005, 12:39]evo i ja cu da se udostojim :P jer sam baja i ne stavljam nikad tachku umesto toga mi sluzhi smajli ;) zaboravio si mozhda kojota, on je isto prepoznatljiv i mauda koji se javi samo sa jednim smajlijem (smajli govori hiljadu reci) iii mozhda bole koji nikad ne stavlja istog =) enivejz, bajpa znam, u stvarnosti ne pricha , mislim sa svim tim tachkama nego brblja ko nenormalan, migsa jeste kezara a xomija ne znam lichno, niti kako mi postovi izgledaju, stoji mi na ignore buahahahah ;) nhf :) tipichni mali razmazheni dechkonja sa srebrnom kashikicom u ustima ;) ← paaa...prica ide ovako...polemisali[ne volim izraz chatovali...nekako je streberski:)] smo nesto preko icq-u...[tema je nebitna]...i pokacili se jer je spuki poceo da proziva nesto iz cista mira[gotovo sam siguran da je bio u naduvanom stanju ]...i posle toga me je predpostavljam stavio na ignore...sto nema veze sa mojim 4umskim aktivnostima...ali dobro...i spu je lik na svoj nacin[bar koliko sam mogao da zakljucim iz price sa doticnim] i umesto da bacam hejt stavicu smajli ... @exile...nema za sta da se ljutim...dobra je tema...samo sto ovakve teme cesto postaju hejt topici...ali se nadam da ovaj nece doziveti istu sudbinu... @cali...u kom smislu zabave...?...mozda sam ja pogresno protumacio... Edited June 16, 2005 by xomi Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 nece ovaj topic postati hejt topic...!!! nece!... aj vil nat alau it!... maj love en peace forz wil overpauver d hejt... end if det daznt wurk... then F**k it... il blest it vit maj majti bozar!!!... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 hajde da svi kazemo svima sha mislimo jedni o drugima i da se posle mrzimo kao sav normalan svet:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Ja ne znam kakvo misljenje imate o meni ali ja u stvari nemam drugova i ovaj forum je moje jedino utociste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 same here. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 preporuka za vas dvojicu friendless-a: http://forum.klanrur.rs/index.php?s...opic=29635&st=0 za svaku krpu postoji zakrpa:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Sejnt: LOL ← sedi 1 debeli :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 preporuka za vas dvojicu friendless-a: http://forum.klanrur.rs/index.php?s...opic=29635&st=0 za svaku krpu postoji zakrpa:J ← vrh :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 hehe, i ovaj jovanovic ume da odvali nesto smesno:)....btw, lage nemoj tako, imas ti drugare:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 kako, ti me ne volish tamo si mi slao neke poruke... :( Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts