Wulfgar Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Why can't you share your bed? The most loving thing to do is to share your bed with someone. It's very charming. It's very sweet. It's what the whole world should do. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 on je bolestan pa bolestan... da je platio porotu ne verujem...vise mi deluje kao neko ko je pred bankrotom a ovo sudjenje mu je bilo marketinski potez... sve u svemu... ne znam...kad bih znao da je stvarno zlostavljao tu decu osudio bih ga na gasnu komoru... ali demokratija je takva da su svi nevini dok se ne dokaze suprotno... ← Bogami dobar mu je marketinski potez, mislim daj covece, kao nek me osude da sam silovao decu, do jaja ce mi uticati na karijeru....yeah right... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Evo ti i slika pa mastusbiraj uz njegove pesme... ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Primetan je ozbiljan porast broja seljosa ovde na forumu u zadnje vreme.... Kakvi su to samo postovi, Ct Ct Ct Ct ..... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 pored ove slike necu moci da spavam .. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 evo par viceva na slicnu varijantu koje sam cuo na CNN-u Saddam Hussein : Zelim da mi se sudi u Santa Monici u Kaliforniji!!! ( tamo gde se Dzeksonu sudilo ) i sad naravno nasi odma plagijat pa umesto saddama ratko mladic , radovan karadzic... itd itd... :/ Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Primetan je ozbiljan porast broja seljosa ovde na forumu u zadnje vreme.... Kakvi su to samo postovi, Ct Ct Ct Ct ..... ← Upravo tako... Ali najbolji su mi ovi sto su se "juce registrovali", i odmah se zalecu sa nekim prozivkama i izjavama... Umesto da malo spuste loptu i sagledaju stvari... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 bili džin iz nat maj lava en d kid iz nat maj san boli me kurac za majkla đeksona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Isto,ali najviše sam popizdeo kada su tabloidi pisali da je našeg porekla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts