phantomq Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 generic host process for win 32???? stalno pokusava da se prikaci na net! Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 i meni se isto desava, ae neko plz nek pojasni :) Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 spywarovi mozda ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 to znači da neki od windowsovih servisa traži izlaz na net. ima ih više koji to rade - automatic updates, windows time, itd. generic host process je onaj svchost.exe koji vidite u task manageru. ukratko: ništa opasno. p.s. verovatno postoje virusi koji preko svchost-a izlaze na net, ali ako imate kršten antivirus sve je u redu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted June 11, 2005 Author Report Share Posted June 11, 2005 to znači da neki od windowsovih servisa traži izlaz na net. ima ih više koji to rade - automatic updates, windows time, itd. generic host process je onaj svchost.exe koji vidite u task manageru. ukratko: ništa opasno. p.s. verovatno postoje virusi koji preko svchost-a izlaze na net, ali ako imate kršten antivirus sve je u redu. ← a sta se desava ako mu zabranim da se kaci na net? Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3_3d1t0r Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 nista strasno... samo ne znam koliko ce ti to poci za rukom... kao sto ivan rece nista strasno... pozdrav Quote Naposletku ti si dobro znala ko sam ja... Forum Grada Nisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 pa da ih pustamo na net ili ne onda ? Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 puštajte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Moguce je da, ako imate instaliran .Net Framework, proces ni ne zeli da ide na Net, vec je u pitanju lokalna komunikacija, koju firewall vidi kao pokusaj povezivanja na Net. Recimo, ATI-jev Catalyst Control Center se ponekad tako ponasa, kada se cini da CLI.exe hoce da ide na Net, iako to nije slucaj. Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Meni se to desilo par puta dok sam koristion WinXP sa Service Pack2. Uvek sam ih pustio na net i nisam primetio da se ista desava. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 pustish/nepustish isto ti todje mislim pusti ako hoce da na ip 0.0.0.0 ili 127.0.0.1 ili na dns od provajdera koji korstish a ako je neki levi ip nepustaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts