kypck Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Ako kupim original WoW (video sam da ima ovde za 3300 dinara), cini mi se da sam procitao da dobijam 60 besplatnog igranja na serverima. Koja je cena uplacivanja "pristupa" tim serverima? Koja je cena igrice sa neogranicenim pristupom? Da li postoje kod nas serveri i da li je i za njoh neophodna originalna kopija igre i u kojoj verziji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 dobijesh 30 dana besplatnog igranja placa se mesechna pretplata od ~13e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kypck Posted June 10, 2005 Author Report Share Posted June 10, 2005 A neki nasi serveri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 a mozhda neki search na forumu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kypck Posted June 10, 2005 Author Report Share Posted June 10, 2005 Ok, pogledacu po forumu. Nego me zanima da li i za varijanti sa domacim serverima je potrebna pretplata i originalna kopija (cisto informativno) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreatGuardian Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 (edited) Ne postoje domaci serveri. Kada ljudi kazu nas server to znaci da se nasih ljudi dosta okupilo na zvanicnom Blizzard Europe serveru. Edited June 10, 2005 by GreatGuardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonoid Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 (edited) Ako kupim original WoW (video sam da ima ovde za 3300 dinara), cini mi se da sam procitao da dobijam 60 besplatnog igranja na serverima. Koja je cena uplacivanja "pristupa" tim serverima? Koja je cena igrice sa neogranicenim pristupom? Da li postoje kod nas serveri i da li je i za njoh neophodna originalna kopija igre i u kojoj verziji? ← to sto si ti video je najverovatnije World Of Warcraft Prepaid Card (60 days). Sa tim dobijas 60 dana igranja ali je zamena za placanje kreditnom karticom a ne ono sto tebi treba u startu Edited June 10, 2005 by Demonoid Quote MUNZE KONZA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 to sto si ti video je najverovatnije World Of Warcraft Prepaid Card (60 days). Sa tim dobijas 60 dana igranja ali je zamena za placanje kreditnom karticom a ne ono sto tebi treba u startu ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 GDE SI KUPIO WOW?????????????????? gde god ja trazio nema gdeeeeeeeeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Potrazi Gorana Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts