Jump to content

diablo lod

edd.freak

Recommended Posts

Imam 1.10 lod i pitanje je sledece.Da bi ubacio neku kombinaciju runa item ne sme biti unique set rare ili magic.Tal-Ral kombinacija za sorserku trazi staf sa 2 soketa.Da li to znaci da mi treba staf bez ikakvih magicnih atributa to jest ceo da je "siv" , takvog valjda nema.Koji staf da upotrebim?

poz

e firk obrati se starom drugu ako ti treba neshto za diablo imam sve iteme bolje u igri poshto i sam znash da sam skupljao to sve pa ti javi shta ti treba ja cu ti dam ima nekih extra run wordova od 6 runa perverzije videcesh poz

mozes kako hoces treba ti amelia hero editor... ali ja ne preporucujem to jer igra gubi na zanimljiosti.. ja sam licno jedino uzeo Jalai's mane od bartuca, ostalo sam sam nasao bez editora.. zanimljivije je..

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Ne znam koliko znate ali evo jednog saveta za sve koji igraju lod./players 8 od pocetka i do hella nema da zagines ni jednom, a leveli samo sevaju.

Daaa dobar, si ti. Koju verziju terash dechache? Ti si veliki goshu ako ti to ide sa 1.10.

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...

e firk obrati se starom drugu ako ti treba neshto za diablo imam sve iteme bolje u igri poshto i sam znash da sam skupljao to sve pa ti javi shta ti treba ja cu ti dam ima nekih extra run wordova od 6 runa perverzije videcesh poz

I, naravno, nishta od toga nisi cheatovao, ne sumnjam ;)

Za onoga ko je trazio statistike za shansu za nalazenje stvari, na www.diabloii.net imash sve detaljno objashnjeno...

Edited by Bartuc

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

Uf, nissam verovao da mi je ovo josh zivo :) Anyway, ovo sam kachio pre 2-3 godine, dok sam josh igrao extra aktivno, a ovo su prva 3 koja su mi pala napamet :)

Naravno, u pitanju je 1.09 verzija, u 1.10 sam nashao sramotno malo novih stvari (samo par stotina Mephisto i oko 100 Baal runova, dakle smeshno) pre nego shto sam batalio D2 (nadam se) for good ;)

Bul-Kathos'

Arjaune's Valor iz 1.08 courtesy of Kemp :)

Tal-Rasha

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

• 2 weeks later...

Daaa dobar, si ti. Koju verziju terash dechache? Ti si veliki goshu ako ti to ide sa 1.10.

a ako ti kazem da sam taj diablo preshao milion i jedan put i da sam to uradio sa svakim likom nisu mi svi 99 lvl i nisu chitovani za tvoju informaciju jer nevolim to a ti izgleda znash samo da hejtujesh

a ako ti kazem da sam taj diablo preshao milion i jedan put i da sam to uradio sa svakim likom nisu mi svi 99 lvl i nisu chitovani za tvoju informaciju jer nevolim to a ti izgleda znash samo da hejtujesh

Nisam pominjo varanje i nisam nikog hejtov'o. Nemam pojma zashto se ti lozish toliko. Kazem samo da je na 1.10 prezajebano igrati players 8.

Evo i ja sam zavrshio igru sa svim likovima sem assasinke. Trenutno pokushavam sa njom da pobijem Anciente na hell-u. 89 level sam i ne ide mi...

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...

6 stavki kao reply-2-all

1)Jao bre kad bi svi znaci vi znaci sto ste post-ovali ovde ove vase kobasice znali koliki ste noobovi ne bi vam bilo dobro...

2)E da bartuce cisto da znas jednu stvar U 1.07 lan single verziji su postojala su samo 4 unique elite itema Shako Elegant blade Wizzy i Baranar's sve sto si drugo video i cuo da je neko naso tamo je laz tako da skini te screenove molim te

3)Setovi su mogli da se nadju pod nekim odredjenim okolnostima ali opet neki delovi su bili impossible 2 find

4)Onaj valor je dropovao tek u 1.08 Gde sam ga i ja nasao....hephasto ga je bacao recimo 1 u +-30 dana aktivnog trazenja (fazon je sto je jedino on imao nemoguce increasovanu shansu da ga dropuje i niko vise)tako da skini i njega plz

5)Zakljucak svega Svi sto su ovo igrali po nekom lanu singlu kurcu palcu su smorili ovu igru raznim cheatovanim editovanim i skinutim sa nekog kurca itemima tako da neznam najbolje bi bilo shift+del sve topice vezane za lan i single player gaming ovog kobasa

6)ako nekog nesto zanima vezano za d2 moze slobodno da mi se obrati na pm (dobice info u roku od par dana)

nuff said.

Interrupts better than Kanye

Imam previshe iskustva sa tebi lsichnima da bi mogao da me lazesh...

@Sarma

Ne znam kako ide Kempova pricha za to, ali mislim da kaze da su to nashli u 1.08, moguce je da su cheatovali Grandfathera, shta zanm Immortal King armor i te lvl 87 ili lvl 90 stvari, ali Valor su mozda i nashli ko zna...

Pazi, ja sam uvek razmishljao, ako su stvarno cheatovali sve te iteme, zashto ne bi i Baranar koji je tada starno bio perverzija...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby