edd.freak Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Imam 1.10 lod i pitanje je sledece.Da bi ubacio neku kombinaciju runa item ne sme biti unique set rare ili magic.Tal-Ral kombinacija za sorserku trazi staf sa 2 soketa.Da li to znaci da mi treba staf bez ikakvih magicnih atributa to jest ceo da je "siv" , takvog valjda nema.Koji staf da upotrebim? poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Ime treba da je sivo. Moze da ima + na pojedinacne skillove, i oni ostaju kad ubacish word. Achtung! Wordovi koji traze staff ne rade sa orbovima. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 ae neko da stavi skrinshotove svoj nekih xtra likova 90+ lvl hm? ja sam trenutno 55lvl barbarian pa cu ovih dana da stavim skrin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 e firk obrati se starom drugu ako ti treba neshto za diablo imam sve iteme bolje u igri poshto i sam znash da sam skupljao to sve pa ti javi shta ti treba ja cu ti dam ima nekih extra run wordova od 6 runa perverzije videcesh poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 cekaj kako mozes da das nekom ajteme ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 cekaj kako mozes da das nekom ajteme ? ← pa preko neta...ili lana-a...kako vec igrate zajedno. A moze i modemom. Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 mozes kako hoces treba ti amelia hero editor... ali ja ne preporucujem to jer igra gubi na zanimljiosti.. ja sam licno jedino uzeo Jalai's mane od bartuca, ostalo sam sam nasao bez editora.. zanimljivije je.. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 jos 1 offtopic pitanje:] jel moze neko da mi pojasni kako tacno funkionse shansa za dobijanje magic itema jel onda imam vise sanse da dobijem gemove i charmove i tako to ili set,rare i uniqe iteme ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 shto ti je veca shansa imash vecu mogucnost da dobijesh magick iteme neznam shta ti tu nije jasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 hmmm... gde li su one ranije teme gde je sve bilo u tanchine objashnjeno... bogami mi je RUR bio extra izvor informacija dok sam igrao D2... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd.freak Posted June 15, 2005 Author Report Share Posted June 15, 2005 hvala gode ali ja sam sorc tako da postoje svega par rune kombinacija za staff koje mogu da koristim. Ne znam koliko znate ali evo jednog saveta za sve koji igraju lod./players 8 od pocetka i do hella nema da zagines ni jednom, a leveli samo sevaju. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Ne znam koliko znate ali evo jednog saveta za sve koji igraju lod./players 8 od pocetka i do hella nema da zagines ni jednom, a leveli samo sevaju. ← Daaa dobar, si ti. Koju verziju terash dechache? Ti si veliki goshu ako ti to ide sa 1.10. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 (edited) e firk obrati se starom drugu ako ti treba neshto za diablo imam sve iteme bolje u igri poshto i sam znash da sam skupljao to sve pa ti javi shta ti treba ja cu ti dam ima nekih extra run wordova od 6 runa perverzije videcesh poz ← I, naravno, nishta od toga nisi cheatovao, ne sumnjam ;) Za onoga ko je trazio statistike za shansu za nalazenje stvari, na www.diabloii.net imash sve detaljno objashnjeno... Edited June 15, 2005 by Bartuc Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 ae dajte skrinshotove nekih svojih xtra itema :) a da nisu chitovani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 http://usera.imagecave.com/killygor/aldur-sthythim.JPG http://usera.imagecave.com/killygor/Runescepter.JPG http://usera.imagecave.com/killygor/thevilehusktusksword.JPG evo ovo su moji kao najbolji itemi pa dajte jos skrinshotova malo da napravimo nesto do ovog topica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Uf, nissam verovao da mi je ovo josh zivo :) Anyway, ovo sam kachio pre 2-3 godine, dok sam josh igrao extra aktivno, a ovo su prva 3 koja su mi pala napamet :) Naravno, u pitanju je 1.09 verzija, u 1.10 sam nashao sramotno malo novih stvari (samo par stotina Mephisto i oko 100 Baal runova, dakle smeshno) pre nego shto sam batalio D2 (nadam se) for good ;) Bul-Kathos' Arjaune's Valor iz 1.08 courtesy of Kemp :) Tal-Rasha Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
nw | master Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 skinuo sam 1.10 ali ne mogu da nadjem crack.Molim vas za pomoc,smorio sam se od trazenja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 (edited) Probaj da nađe Edited July 2, 2005 by govmust Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nw | master Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Hvala ti i ja sam ga tu nasao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Daaa dobar, si ti. Koju verziju terash dechache? Ti si veliki goshu ako ti to ide sa 1.10. ← a ako ti kazem da sam taj diablo preshao milion i jedan put i da sam to uradio sa svakim likom nisu mi svi 99 lvl i nisu chitovani za tvoju informaciju jer nevolim to a ti izgleda znash samo da hejtujesh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 a ako ti kazem da sam taj diablo preshao milion i jedan put i da sam to uradio sa svakim likom nisu mi svi 99 lvl i nisu chitovani za tvoju informaciju jer nevolim to a ti izgleda znash samo da hejtujesh ← Nisam pominjo varanje i nisam nikog hejtov'o. Nemam pojma zashto se ti lozish toliko. Kazem samo da je na 1.10 prezajebano igrati players 8. Evo i ja sam zavrshio igru sa svim likovima sem assasinke. Trenutno pokushavam sa njom da pobijem Anciente na hell-u. 89 level sam i ne ide mi... Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 6 stavki kao reply-2-all 1)Jao bre kad bi svi znaci vi znaci sto ste post-ovali ovde ove vase kobasice znali koliki ste noobovi ne bi vam bilo dobro... 2)E da bartuce cisto da znas jednu stvar U 1.07 lan single verziji su postojala su samo 4 unique elite itema Shako Elegant blade Wizzy i Baranar's sve sto si drugo video i cuo da je neko naso tamo je laz tako da skini te screenove molim te 3)Setovi su mogli da se nadju pod nekim odredjenim okolnostima ali opet neki delovi su bili impossible 2 find 4)Onaj valor je dropovao tek u 1.08 Gde sam ga i ja nasao....hephasto ga je bacao recimo 1 u +-30 dana aktivnog trazenja (fazon je sto je jedino on imao nemoguce increasovanu shansu da ga dropuje i niko vise)tako da skini i njega plz 5)Zakljucak svega Svi sto su ovo igrali po nekom lanu singlu kurcu palcu su smorili ovu igru raznim cheatovanim editovanim i skinutim sa nekog kurca itemima tako da neznam najbolje bi bilo shift+del sve topice vezane za lan i single player gaming ovog kobasa 6)ako nekog nesto zanima vezano za d2 moze slobodno da mi se obrati na pm (dobice info u roku od par dana) nuff said. Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 a ako ti kazem da sam taj diablo preshao milion i jedan put i da sam to uradio sa svakim likom nisu mi svi 99 lvl i nisu chitovani za tvoju informaciju jer nevolim to a ti izgleda znash samo da hejtujesh ← Imam previshe iskustva sa tebi lsichnima da bi mogao da me lazesh... @Sarma Ne znam kako ide Kempova pricha za to, ali mislim da kaze da su to nashli u 1.08, moguce je da su cheatovali Grandfathera, shta zanm Immortal King armor i te lvl 87 ili lvl 90 stvari, ali Valor su mozda i nashli ko zna... Pazi, ja sam uvek razmishljao, ako su stvarno cheatovali sve te iteme, zashto ne bi i Baranar koji je tada starno bio perverzija... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 @ bartuc e dobro posto mislish da sam neki debil kad budem nashao de su mi likovi iz diabla poslacuti na mail pa ti vidi dal su chet il nisu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Jel moze neko da mi posalje svog lika na mail killygor@hotmail.com za 1.09 ver (ako je to uopste zadnja ver) nekog 99lvl sa xtra itemima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts