Arakis Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 E ovako kupio sam ja WoW pa me neke stvari zanimaju.Prvo zivim u Boru pa imam 64k ISDN(nemoze bolje ovde)i zamnima me kolko tu patcheva ima.Skinou sam ovaj jedan direkto iz igre i on je 116 Mb.Kolko tu josh ima da se skine jer u igri opet trazi da se skida.Kolko josh patcheva i koja je velicina?Hvala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Pa sve zajedno do sada (ne igram doduse wow pa ne znam) ne bi trebalo da skidas vise od nekih 200tinak mega. Bila su ona dva velika patcha i jos nesto manjih, i mozda jos jedan veci, to je mislim to. Ali dobro, odgovorice ti vec kolege, ja cisto dok se oni ne smisle ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 velicina pecheva je sve zajedno bila 130mb po mom zbiru a skinuo sam bio i cumulative 1.4.0 patch koji je bio oko 115mb itd itd ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arakis Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 da skinuo sam 1.4.0 i on je 116mb e sad ovi ostali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 sad jos treba da skines ovaj najnoviji sto je juce pusten 1.5.0 koji je velik 49.88mb. imas i par linkova preko kojih mozes da skidas i sa dapom ili nekim drugim programima, potrazi ih ovde po forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 ima topic na pocetku sa linkovima. za patcheve , ctmod i sl. Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts