Stator Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 wallhack mogu odmah da nabavim ako te stvari stvarno postoje kao u Rainbow Six al verujem da postoje posto su Ameri ludi i svaki dan neku novu tehnologiju smishljaju ← Evo i ja isto svaki dan koristim taj "wallhack" i znas kako se zova ta tehnologija koju ja koristim "VRATA" . Mogao bi i ti isto da probas nije toliko zajebano koliko ti se cini :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 I onda sta bi? Ocemo ici sutra ili sledeci vikend? Dajte da se organiziramo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2005 Author Report Share Posted June 25, 2005 Kao sto ste primetili, igranja nije bilo, obavestio bih vas ja sve ranije da je bilo ikako drugacije. Posto dosta onih koji su rekli da bi igrali sada ne mogu, a i kako neki mogu tek sledeceg vikenda, pomericemo sve za sledecu subotu. Jedino mi je zao Srbe sto nece biti tu da se igra sa nama. E sad, ajmo jovo nanovo, na parove raspar dish :> Ko mozhe sledece subote, to je 2. Jul u popodnevno/vecernjim satima (17h i nadalje) da se igra Paintballa, NBGD garazha kod studenjaka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 \o. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Kao sto ste primetili, igranja nije bilo, obavestio bih vas ja sve ranije da je bilo ikako drugacije. Posto dosta onih koji su rekli da bi igrali sada ne mogu, a i kako neki mogu tek sledeceg vikenda, pomericemo sve za sledecu subotu. Jedino mi je zao Srbe sto nece biti tu da se igra sa nama. E sad, ajmo jovo nanovo, na parove raspar dish :> Ko mozhe sledece subote, to je 2. Jul u popodnevno/vecernjim satima (17h i nadalje) da se igra Paintballa, NBGD garazha kod studenjaka? ← i'm out :( imam ispite 4,6 i 8 jula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 count me in:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Ispit mi je 30. i 1. tako da.... Idem 2.!!!!!!!!!! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts