Bartuc Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Goranz, ko je taj mish? Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 hm. rivalitet se rasplamsava. kad ce mec? kad ce mec? ;> ocu bre da igram. dajte ljudi imajte srca. ;> Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B92 Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 (edited) Naravno da B92 nema nikakve veze sa ovim, boli njih patka i za svoj Forum i za RUR i za basket... Sigurno nisam vredjao navijacice, ono sto sam napisao na Forumu je bilo saljivog karaktera, nemam razloga da vredjam koje sam prvi put video (a i nisam ni stigao bas da ih osmotrim). Registrovao sam se cisto da bi neko i sa B92 bio ovde (mada vidim da to i nije potrebno kad je tu prodana dusa Bartuc), obzirom da solidan broj RURovaca dolazi na nas Forum. sto se tice porekla "spora" : bla Edited July 4, 2005 by B92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 ae bre da igramo. jebote. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Naravno da B92 nema nikakve veze sa ovim, boli njih patka i za svoj Forum i za RUR i za basket... ← Ne lazhi Verane, i na sakrivaj se iza Gorana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Naravno da B92 nema nikakve veze sa ovim, boli njih patka i za svoj Forum i za RUR i za basket... Sigurno nisam vredjao navijacice, ono sto sam napisao na Forumu je bilo saljivog karaktera, nemam razloga da vredjam koje sam prvi put video (a i nisam ni stigao bas da ih osmotrim). Registrovao sam se cisto da bi neko i sa B92 bio ovde (mada vidim da to i nije potrebno kad je tu prodana dusa Bartuc), obzirom da solidan broj RURovaca dolazi na nas Forum. sto se tice porekla "spora" : bla ← aman covece lepo sam ti napisao da je problematicni post editovan, njega nema vise tamo kapiras ? Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
B92 Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 kao sto se vidi, obrisani su (a ne editovani) svi postovi nakon onog "tol'ke smo Forume rasturili itd"....ne znam zasto obzirom da je u pitanju modifikovani citat iz Maratonaca al ajde. Uostalom, nije ni bitno, registrovao sam se cisto da bih replicirao na nebulozne Lexove izvestaje, obzirom da covek prica jedno kad dolazi na B92 baskete i tamo smo mu sasvim ok a ovde pise kako smo nevidjeni indijanci koji samo tuku i vredjaju...sto se nas tice, basket moze oko 15 jula okvirno. Available termini u julu su : 6,7,10,11,14,15,18,19,22,23,26,27,30,31. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 kao sto se vidi, obrisani su (a ne editovani) svi postovi nakon onog "tol'ke smo Forume rasturili itd"....ne znam zasto obzirom da je u pitanju modifikovani citat iz Maratonaca al ajde. Uostalom, nije ni bitno, registrovao sam se cisto da bih replicirao na nebulozne Lexove izvestaje, obzirom da covek prica jedno kad dolazi na B92 baskete i tamo smo mu sasvim ok a ovde pise kako smo nevidjeni indijanci koji samo tuku i vredjaju...sto se nas tice, basket moze oko 15 jula okvirno. Available termini u julu su : 6,7,10,11,14,15,18,19,22,23,26,27,30,31. ← fazon je sto ti postovi nemaju nikakve veze sa "sporom", ne znam dal ima jos neki "spor" osim mog doduse. post koje je bio pocetak "spora" je obrisan/editovan. Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Igrom neverovatnih sluchajeva, mrzi me da se prepucavam sa Goranom, iako to jako volim da radim... Dakle, za one koji su zaista pomislili, obmanuti mojim perfidnim izveshtajem, da su drugari sa b92 foruma indijanci koji znaju samo da biju i vredjaju, moram retji da to nije istina. Sve ih jako volim, rado igram basket i pijem pivo sa njima. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 ae pre 19. zato sto idem na more. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 ae pre 17. tad idem na more...a posle 27. tad se vracam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 (edited) Chetvrtak 14/7 i petak 15/7 su koliko vidim dosta OK termini, trebalo bi razmisliti o njima onda... Edited July 5, 2005 by Bartuc Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 ae igramo onda 14.? Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 aj sam za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 mogo bi se i ja pojaviti tada... hump hump Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Znachi u chetvrtak 14... Fino. Ajmo dalje sa organizacijom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 vidjamo se. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 im game. Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Koliko kapiram nashi zli protivnici sada pokushavaju da odbiju predlozheni termin... Ali to Bartuc zna bolje od mene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B92 Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 obzirom na to da zli protivnici obezbedjuju teren, red je da odrede i termin koji im najvise odgovara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Dakle, dogovor od sinoc mi nalaze da kazem-od 20. pa do kraja meseca dolazi u obzir :) Vecheras cemo se detaljnije dogovoriti, nadam se uz prisustvo druga Luke... :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 pf. aj ljudi neka kombinacija da se igram i ja. mislim. ja sam na moru od 19. - 30. ? Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 31. jul? :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 ae igramo stonu kosarku svako posalje potez i onda svaki igrac odgovor i to preko foruma... tako je lakse odigrati cini mi se Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 31. jul? :) sto se mene tice moze. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts