FoxB Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Moram da saznam broj mobilnog telefona jedne osobe, ali ne znam kako tj da li je to uopste moguce uraditi preko interneta. Probao sam i na telekomu i na mobtelu i nista nije pomoglo, jer telekom ima samo kucne brojeve ali ne i mobilne a mobtel takodje nije mnogo pomogao. Dakle ljudi pomagajte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Moram da saznam broj mobilnog telefona jedne osobe, ali ne znam kako tj da li je to uopste moguce uraditi preko interneta. Probao sam i na telekomu i na mobtelu i nista nije pomoglo, jer telekom ima samo kucne brojeve ali ne i mobilne a mobtel takodje nije mnogo pomogao. Dakle ljudi pomagajte ← pa teshko da cesh preko neta. moze jedino ako pozovesh call centar, e sad pitanje je da li ce da ti daju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted June 3, 2005 Author Report Share Posted June 3, 2005 Mislim da bih trebao da budem malo precizniji- Da li je to uopste moguce uraditi ili ne? Kao sto mozete videti, nisam bas najbolje (citaj nisam uopste) informisan o ovoj temi, tako da bih bio zahvalan svakome ko odgovori ozbiljno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Mislim da bih trebao da budem malo precizniji- Da li je to uopste moguce uraditi ili ne? Kao sto mozete videti, nisam bas najbolje (citaj nisam uopste) informisan o ovoj temi, tako da bih bio zahvalan svakome ko odgovori ozbiljno. ← a ja nisam bio ozbiljan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Chuo sam ne nekoj, chini mi se, reklami da moze, ali nisam siguran kako... Verovatno ne moze preko neta... Pozovi korisnichki servis [064/789 063/9863] ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 za mobtel postpaid postoji 988 služba (ima i na sajtu al samo za pretplatnike), samo za korisnike koji su se izjasnili da hoće da njihov broj bude dostupan tamo.. za ostale koliko znam ne postoji način. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted June 4, 2005 Author Report Share Posted June 4, 2005 a ja nisam bio ozbiljan? ← U trenutku kad sam postovao svoj odgovor nisam ni video tvoj. A to sam napisao zbog badnicka koji nije bio nimalo ozbiljan. Inace Sh, Dr Nick i Ivane_ hvala na korisnim odgovorima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 ne zaboravi da u srbiji kartice chesto menjaju ruke tako da je veoma moguce da ona (nadam se da je ona ) nije potpisala ugovor sa telekomom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted June 4, 2005 Author Report Share Posted June 4, 2005 ne zaboravi da u srbiji kartice chesto menjaju ruke tako da je veoma moguce da ona (nadam se da je ona ) nije potpisala ugovor sa telekomom ← hm, pa ni ja se nesto ne secam da sam potpisivao bilo kakve ugovore sa telekomom kod moje kartice... a ni 99% ljudi koje poznajem nisu uradili tako nesto, tako da si ti najverovatnije u pravu. Sumnjam da je ona sklopila ugovor sa bilo kim . PS: Naravno da je ona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 (edited) iscimaj drugaricu :) ....misssim da je to ne moguce....moras da imas deeeeeeeebelu vezu :)....ja sam cimao ortatja koji radi u mobtelu da mi vidi jedan broj......mogao je samo na mobtel chatu :) Edited June 16, 2005 by zEx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 (edited) NISTA NIJE NEMOGUCE....Samo moras da znas kako.....odradim ti ja bilo koji broj moba 064 065 063 mreze....dalja pitanja na pm Edited June 16, 2005 by ZIVP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3_3d1t0r Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Konachno da neko i to kaze... bravo ZIVP... plus to sa potpisivanjem ugovora... ljudi u poslednje dve godine za svaki broj ti moras da das fotokopiju licne karte ime prezime adresu maticni broj i td. i td. sad ne kazem da moze svako da sazna svaciji broj ali sa malo umeca nije nemoguce... :) moj predlog pitaj ZIVP-a na pm ... deluje mi poprlicno siguran povodom toga... :) ako ne... preporucujem knjigu (i tebi i svima) Kevin Mitnik "Umetnost obmane" ... e sad neko ce mozda znati o cemu pricam pa ce reci da se*em ali verujte mi pomaze... :) pozdrav Quote Naposletku ti si dobro znala ko sam ja... Forum Grada Nisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 a sta ako je kupila broj od nekog drugog eeeeeeee ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bewrek Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Ma moze to i preko call service-a, makar sam ja uspeo da ubedim tamo sluzbenicu kako mi stvarno treba da saznam ko je vlasnik tog broja. Dodushe, to je bio postpaid broj na 063, tako da su imali podatke o korisniku. Ili to il da nadjesh neku vezu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts