G3org Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 (edited) "G3 Proving Grounds vol.3" turnir je nazhalost OTKAZAN. Predvidjeni sponzori su svoje ucheshce otkazali u chetvrtak, 02.06., dan pred turnir, te G3 organizacija nije u mogucnosti da realizuje dogadjaj. Svim ekipama/igrachima koji su uplatili svoja ucheshca novac ce biti vracen - MOLIM VAS kontaktirajte Game Mastere kod kojih ste se i prijavili. Inostrani igrachi, za koje je predvidjeno da stizhu vecheras u Beograd, ce biti obezbedjen i placen smeshtaj. G3 organizacija se duboko izvinjava zbog svih neprijatnosti koje smo izazvali domacim i stranim timovima/igrachima. Ukoliko bude dodatnih informacija, postovacemo ih ovde. --------------------------------------------------------------------------------------- "G3 Proving Grounds vol.3" has been, unfortunately, CANCELED. Announced sponsors declined their participation on Thursday, 02.06., day before the tournament, so G3 organisation is not capable to realise the event. To all teams/players who payed their entry fees, money will be returned - PLEASE contact Game Masters for money-return. G3 organisation is deeply sorry for inconvenience that we may have caused to domestic and foreign teams/players. If we get further informations we will post them here. Edited June 3, 2005 by G3org Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Pinovao sam ga na nekoliko dana da ga svi vide.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 OMG...Welcome to Serbia...koji klosari... znaci NC... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 pazi stranci mora da su popizdeli jos ako su uzeli povratne za nedelju platili vize :) sengen hranu izgubili vreme :) hehe za novi g3 ce biti mnogo manje zainteresovanje iz evrope samo to mogu da kazem tt sto je tuzno :( Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
G3org Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 Uspeli smo da u rekordnom roku obavestimo vecinu inostranih igracha. Neke smo chak vratili sa granice, neke sa shaltera na kojem su kupovali karte za Beograd. Preostao je odredjen broj bugarskih igracha, za koje znamo da su negde na putu za Beograd. Njima ce biti normalno obezbedjen smeshtaj. Iskreno, vecina je imala razumevanja za trenutnu situaciju. Nadamo se da ce tako reagovati i preostali Bugari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Joj jadni bugari! :D kako ce popizdeti sad... ne smem ni da zamislim Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
RistA[BH] Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 ocekivano, bio sam na prvom g3 turniru i iskustvo koje sam tamo doziveo je nosilo sumnju da ce ove nagrade postojati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 (edited) znaci sramota meni je ovo tuzno Edited June 2, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DukeFED Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 keve mi znachi ja sam pomislio da ce ovo da se desi ali kad sam chuo da dolaze stranci..... moze da se organizuje neki manji tur npr u metrou chisto da se neiscimaju stranci i evil za dzabe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 jebem mu mater a toliko sam se radovao ovom turu....a sto ne bi svi dali 10E i pobednik nosi sve...jebes nagrade bitna je atmosfera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Hmmm,jel mi verujete da sam znao da ce ovo da se dogodi,znaci imao sam osecaj,a onda kako se sve blizilo i bilo lepo isplanirano,mislio sam pa ipak mozda je to ipak i moguce u ovaj jebenoj Srbiji,ali ipak ne nismo u mogucnosti da odradimo nesto kako treba.Jako sam se izdrkao zbog ovoga,i practicovao bash dosta i radovao se da cu da provedem preteran vikend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 jbga neznam da li se ovoj organizaciji ispati da se u totalu rekonstruise ili da se ugasi posle ovakvog podbacaja Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
G3org Posted June 3, 2005 Author Report Share Posted June 3, 2005 Nemoj ti mnogo Vladice da zamarash glavu s tim... znash koliko ja "volim" kad ti razmishljash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 ma ja sam cuo da ce se 21.6 odrzati turovi u svim igrama u metrou tako da Freemane ima vremena za preterane vikende sta god to znacilo... ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Hmmm,jel mi verujete da sam znao da ce ovo da se dogodi,znaci imao sam osecaj,a onda kako se sve blizilo i bilo lepo isplanirano,mislio sam pa ipak mozda je to ipak i moguce u ovaj jebenoj Srbiji,ali ipak ne nismo u mogucnosti da odradimo nesto kako treba.Jako sam se izdrkao zbog ovoga,i practicovao bash dosta i radovao se da cu da provedem preteran vikend. ← Sto volim kad je ljudima preteran vikend otici na tur u nekoj igrici :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Sto volim kad je ljudima preteran vikend otici na tur u nekoj igrici :) ← kao prvo,u cetvrtak bi doshao Vankor u Novi Sad i zajebavali bi se celu noc,u petak takodje,u subotu ishli na turnir u BG gde bi se video sa starim ortacima,gde bi se zajebavali itd,onda bi prespavao negde u BG-u i celu noc bi ishli negde zajebavali bi se i pili,tako da molim te nemoj da pricash gluposti,dali ti stvarno mislish da pola ljudi odavde ide po turnirima samo da bi igralo jebnu igricu?!! E bash volim ovake pametne likove kada dodju da pametuju tt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 kao prvo,u cetvrtak bi doshao Vankor u Novi Sad i zajebavali bi se celu noc,u petak takodje,u subotu ishli na turnir u BG gde bi se video sa starim ortacima,gde bi se zajebavali itd,onda bi prespavao negde u BG-u i celu noc bi ishli negde zajebavali bi se i pili,tako da molim te nemoj da pricash gluposti,dali ti stvarno mislish da pola ljudi odavde ide po turnirima samo da bi igralo jebnu igricu?!! E bash volim ovake pametne likove kada dodju da pametuju tt. ←ma ne pametni nego ljudi koji ni na 1 tur u zivotu nisu dosli pa seru...ne znaju koje je zezanje tamo...a posebno izlasci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 (edited) Uuuu do jaja , moram i ja da dodjem. Edited June 4, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Anyway mislim da nikakvo izvinjenje ne primamo jer ovo je vec 1092318931 put da se ovako nesto desi :( [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 ne stvarno i ja sam cekao ovaj tur,pogotovo sto bi stranci dosli...valjda ce biti ovo u metrou...da exile razbije nervozu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 hmm ako ce biti taj turnir bilo bi lepo da se neko od organizatora oglasi povodom istog... a ne 2 dana pred tur Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
-The_Cl|mber- Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 tuzno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts