ch1zra Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 na starom 4umu je bila ta opcija.. ono, shibne ti ceo topik u neki cemer mod, pa mozes lepo da sacuvas sve odjednom.. uostalom, znate i sami sta je to btw, gde to nestade ?? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 http://forum.klanrur.rs/lofiversion...php/t29365.html how about that? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Ne znam zasto bi isao u lo-fi forum i kliktao kada lepo sa desne gornje strane pishe "Print this topic" i on ti otvori topic u print varijanti kakvu trazi chi1zra. Samo ne zna da zove :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 au pazi stvarno :) inače, chizra, ne rise da štampaš topike sa rura? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Ma sto posto je Tjira na private RUR Gerila forumu okacio neke savete za igranje ili listu korisnika sa njihovim karakteristikama ili tako nesto pa ovaj hoce da istampa da bi imao da gleda da ne mora da juri topic ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 jbt koji sam ja vrstan kreten bas kao sto kaze laki, tu je, al ne zove... treba mi delom za AS (naravno..), a i ima ostalih topika koje bi 'teo da sacuvam, a mrzi me da idem stranu po stranu.. blagodarim Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts