G!!! Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 distribuira se samo preko neta... www.playfate.com ... mozete skinuti demo verziju (koja je full ako imate ono) od 25 mb ili od 100 i kusur mb sa nabudzenim texturama muzikom i tome sl... ali da napomenem da je i ova manja verzija zaista maestralno odradjena vodite svog lika kroz dubine raznih dungeona i rokate se... + vodite svog vernog prijatelja psa ili machku koji moze da mutira u razlichite kreature ako im date da pojede neku od riba koje prethodno mozete upecati u obliznjem jezercu... igra je pre svega zabavna i opustajuca mada mozda ne spada u rpg sekciju neko u akciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Haha, samo sam chekao kad cesh da se upecash na "Fate"! Zapazio sam je pre izvesnog vremena, nalozio se... a onda se smorio. Uprkos rastucoj popularnosti igre i dalje ne mogu da nadjem ke-... pardon, magichni vaucher. Takodje, igra je spyware heavy. Jako. Ako neko hoce da skida, preporuchujem da prvo skine light verziju, a onda dopunu za light verziju, poshto ljudi prijavljuju prekid transfera kad se odmah skida full. Ovo je sa jednog foruma quote, kopirao sam ga u notepad svojevremeno, da se nadje. Inache, dev je to rekao, pa mozda i vredi neshto, tj. reshava spyware problem. 4) Sorry Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberian Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Meni puca non-stop jel ima neki drugi sajt gde moze da se skine ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberian Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 E nista... UPRAVO SAM GA NASAO NA DRUGOM MESTU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 ma skinuo sam odavno fate al nisam imao vremena da to oznachim.. meni je onako simaptichna iglica... kao jets n guns otprilike ima magichnih vauchera ali ne rade posao kako treba... lm sad je 1.18 verzija pa ce mozda ta stvar da se reshi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Ako naletish na neki koji radi, budi drugar i obavesti. I za GF3 isto, izashao je nedavno. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 5, 2005 Author Report Share Posted June 5, 2005 bas su megabudjavo odradili obavezno online aktiviranje igre :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 26, 2005 Author Report Share Posted June 26, 2005 nashao sam ONO! kome treba neka se javi na pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Za 5hr 9min 7 sec tju vam reci dal mi se djasvi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 27, 2005 Author Report Share Posted June 27, 2005 zasto toliko? mozes da skines komotno kracu verziju koja je skroz ok po pitanju grafike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Hvala,G!!! za link,iako sam uspeo da izguglam pre nekih par sati,bilo je na nekom forumu koji (jos)ne brani linkove za cr..tj. 'spec vaucere':) Igra je odlicna,dokaz da ne mora da bude several GB velika da bi valjala A jos kad sam morao da skinem dodatnih 6 MB za 'licencu'...uh... AJDE POJASNITE KAKO DA SE OSLOBODIM TOG SPYWARE-A UZ NJU? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 'Ajde lepo prochitaj ceo topic od pochetka. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 ...software-microsoft-windows-i onda sve sto ovde ima veze sa ovima sto su napravili FATE... Zato meni i nije najjasnije,jer ovde ima milion stvari(CurrentVersion,App Management itd...i stalno se otvaraju novi 'folderi'-nikad kraja Hoces da kazes da bas SVAKI 'folder' moram da proverim? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 28, 2005 Author Report Share Posted June 28, 2005 4) Sorry If you want to ensure that absolutely nothing is running, you can use regedit, open HKEY_LOCAL_MACHINE->Software->Microsoft Windows->Run and remove any entry that has anything to do with wildtangent. Voila. No background anything. Ssshhh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts