xomi Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 ovako...ortak oce da kupi func podlogu...prvo recite neke lokacije gde sigurno ima da se kupi...nova naravno...a drugo koji je model najpodesniji za mx500...?... ako neko od vas prodaje nove...neka slobodno napise i cenu... ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m-sale- Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 ima stepa valjda :/ <kobrica> sale ti si moj hiton i mozes da me jebes u buljsona <sale> mrs bre fegetu <kobrica> ajdeee plzzz u bukija <sale> zijuuuuuu <sale> prsotina Link to comment Share on other sites More sharing options...
rutal.b0 Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 ja sam imao func sa mx500 i kombinacija je ok sve dok se nije izgrebala , mojom greskom naravno,...func je skroz ok podloga,.. a ima da se kupi u computerlandu u br-u i u piramidi u ns-u(sigurno) The scent of a woman was not mine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Trebalo bi da bude i u pyramidi u bgdu kod sajma, ali zoves pa proveris naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted May 31, 2005 Author Report Share Posted May 31, 2005 jbote ljudi nemojte mi gusiti topic...meni treba prodajno mesto u bg-u ne u ns-u...sto se tice piramide...zvao je ortak i nemaju...zato i pita... ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Onda tesko da ce negde naci u maloprodaji ... :( Mozda negde gde compland ima partnerstvo oko prodaje... ali ne znam gde bi to moglo da bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 1, 2005 Author Report Share Posted June 1, 2005 a jel znas mozda...ko je ovde sa ryra prodavao te podloge na veliko...znam da sam video oglas ali ne mogy da se setim ko je to bio... ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiDrA Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 ja sam imao func sa mx500 i kombinacija je ok sve dok se nije izgrebala , mojom greskom naravno,...func je skroz ok podloga,.. a ima da se kupi u computerlandu u br-u i u piramidi u ns-u(sigurno) ← A kako si to svojom greskom izgrebao fUnc? Pozdrav Gidra Tauren Warrior @ Dunemaul Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 a jel znas mozda...ko je ovde sa ryra prodavao te podloge na veliko...znam da sam video oglas ali ne mogy da se setim ko je to bio... ← niko ja radim steelpad, pa si verovatno na to mislio func niko ne radi web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 7, 2005 Author Report Share Posted June 7, 2005 e jbga..a sigurno znash onda gde mogy da se yzmy..?..ili mozda ne..:( ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 e jbga..a sigurno znash onda gde mogy da se yzmy..?..ili mozda ne..:( ← niko sem complanda ne radi ovde na veliko funcove jedino ako naletis negde u maloprodaji nekoj da je ostalo ali sumnjam pre bih rekao da ih nema trenutno ili juri everglide novije modele ili steelpad ili juri polovan func kod nekog mozes i da probas da se raspotas u piramidi kada ce uvoziti web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Zna gde mozhesh steelpad da uzmesh :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Zna gde mozhesh steelpad da uzmesh :DD ← :D znas me , znam te web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts