_Silent_ Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Jelen i waifert je moj izbor... najbudjavije (naravno posle BIP-a) je Lav... pivo koje mi izaziva muku posle prve flashe... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Pa ako je po kolegi maudu ocenjivati, onda je weifert ubedljivo najgori, ceo sutrasnji dan sam stoniran nakon veceri provedene uz "srpsku rec". Mada ukus nije los, tu ga svrstavam medju prva 3. MB me nesto odbija, mislim da su na to pretezno reklame uticale. Lav je kewl, mada i njega nesto u poslednje vreme ne konzumiram. Pravio sam cak i izlete u niksicko, ocaj zivi. Sve u svemu, glasah za jelen, iako se pokvario u poslednje vreme jos uvek zeze. A kad bas pozelim dobrog piva, tu je uvek cesko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 (edited) Ajde alkosi!Da vas vidim Edited June 9, 2005 by masta b Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 50m iz trece, u prve dve sam pokusavao da provalim sta treba da se uradi. Svaka mi cast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 ovo sam ja kachio josh pre godinu dana .. nekih 120m sam tada izvukao .. sada na ovom mishu ne mogu vishe od 60m (ili su mozda reflexi ) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts