Kole Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 u madjarsku je zapalila veslachica...i drzhava treba da pomogne...da je normalna...=o) otitji ce i ana kada skapira da na drugim mestima mogu da joj pruzhe bolji trening i uslove....mislim onaj klinac sto je plivach je super jer radi u americi... sto se tiche servisa mislim da je bilo nesto kao 46% prva i tek preko 50% druga...zlo i naopako, petrova je imala 57% prvu i preko 65% drugu...bila je umorna...treba psihoficizhka kondicija za ono sto je uradila...svaka joj chast bitje bolje defintivno =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 shta ce sad i drzhava da daje premije na ovih 100.000?nije isto shto i veslanje dosta ovih ruskinja zhivi u americi.sharapova se,chini mi se,pre 5-6 god preselila u usa,ali idalje igra za rusiju. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 nije sve u novcu, drzava moze da oda priznanje i pomogne na mnogo nachina, ili bi bar trebalo da moze Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts