Lex Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 Ja navijam za Liverpool, ali mislim da kada je FA Engleske vetj odluchila da Everton ide, tako i bude, a svakako ne da ispadne neka 'mala' ekipa kojoj bi novac od Lige Shampiona mogao dosta da znachi. Sa druge strane, smatram da je glupo da osvajach titule nema pravo da je brani i to je pravilo koje treba promeniti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronaldinjo Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Kakav sjajan meč, ne sećam se da ikad gledao ovakvo finale nekog fudbalskog turnira!!!!!!!!! Sve u svemu očekivanja svih(ili bar one velike većine su zadovoljena!!!!!!!!!), pa i mene naravno su ostvarena!!!!!!!!! Liverpool zasluženo dobio i proslavio titulu kao niko ranije!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 (edited) Ček, zar nisi ti ono be Edited June 4, 2005 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 (edited) [quote name='Ivan Edited June 5, 2005 by Brain Damage Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 10, 2005 Author Report Share Posted June 10, 2005 I Liverpool tje braniti titulu, ali tje morati da prodje kroz sve 3 runde kvalifikacija. Bitje zanimljivo videti koliko tje Rafa uspeti da osvezhi tim do tada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Bravo za UEFA. Svaka im čast. Stvarno treba da prestanem da gledam fudbal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 ^ ? totalno se slazhem sa odlukom da puste liverpul da brani titulu, a i sa svim rundama u kvalifikacijama... ako je kvalitetan tim - dokazace se.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Pravila su pravila, i tu su da bi se po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 1.Mrzim Milan jer se uvek provlace 2.Liverpool gotivim dugo vremena Do jaja je sto je 'pool uzeo ls...a sad me nerviraju likovi koji navijaju za 'pool jer je uzeo ls...a do juce su mi svi pricali ajde Doco pali celzi je do jaja...a prekjuce su pricali kako je dobar Real Mad...smaraci... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts